суботу, 18 липня 2015 р.

Одещина отримує з росії свій "гуманітарний конвой"!

Онучка кривавого вбивці Олексія Голікова Марія Гайдар "заявила, что не собирается отказываться от российского паспорта. Представленная на должность заместителя главы Одесской облгосадминистрации Мария Гайдар также подала документы на израильское гражданство".

Цитую за http://gordonua.com/news/politics/Mariya-Gaydar-zayavila-chto-ne-sobiraetsya-otkazyvatsya-ot-rossiyskogo-pasporta-90151.html

Себто, заступник губернатора Одеської області має намір розпочати свою діяльність на цій посаді з порушень закону.

Розглянемо покроково.

Аби обійняти цю посаду російська дівчинка Марія має прийняти українське громадянство.

Але українське законодавство не дозволяє другого громадянства. Ті, хто хоче його отримати, мають відмовитися від попереднього.

Марія Гайдар не тільки хоче проігнорувати цю вимогу, вона хоче отримати ще й третє - ізраїльське!

Ні, російське законодавство, дозволяє подвійне громадянство, але ж Марія має намір працювати на високій державній посаді в Україні!

Тобто хамству і пихатості так званної російської інтелігенції, як завжди, немає кінця Подумаєш, якісь українські закони!

А Одещина отримує з росії свій "гуманітарний конвой"! Заїзджає він, як і на Донбас, з усіма можливими порушеннями.

Українська злочинна влада продовжує діяти за принципом: для своїх - усе!,  для решти - закон, Мінські домовленності і розтріли з гранотометів!

А Михайло Саакашвілі, зібравши в свою команду в Одесі усе антиукраїнське лайно, продовжує займатися в Одесі піаром. Поки що інших наслідків його діяльності у нашому краї ми не бачимо. Тай наврядчи вони можливі з такими "менеджерами".

Але скоро на Одещину має зайти потужна проукраїнська політична сила, яка, можливо, стане противагою Саакашвілі і його пов'язаним з Росією менеджерам.

Від Котовських Партизанів: і "папашка" її був відомим антиукраїнцем! Дійсно, Саакашвілі збирає у свою команду усе антиукраїнське лайно!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009616543577

Немає коментарів:

Дописати коментар