пʼятницю, 10 липня 2015 р.

Рак Гончаренко й гудок Ріната (відбили підсумки)

Ну що, любі хлопчики й дівчатка, відіб'ємо підсумки у чергового опитування і поїдемо далі. Наш паровоз чекає станція Іванов А.П.

Останнє ж опитування стосувалося жадібності Понепалюка В.В. та його кидка тих, хто працював на нього на останніх виборах.

Добрим молодцям та молодицям це урок: не співпрацюйте з Понепалюками, кинуть за милу душу і гріха не відчують!

Так ось, на підвердження попередньої думки, більшість опитуваних, 45%, вважає, що Понепалюк ніколи не поверне людям гроші! Тобто, вони для нього відпрацьований матеріал і здійснена послуга, як відомо Понепалюку, нічого не вартує!

Друге місце посіла думка, що для того аби ВВ повернув гроші йому потрібен дозвіл московських попів, без них Понепалюк нікуди! Недаремне Понепалюк завжди хвалиться, що саме на його гроші збудований  в Котовську Свято-Миколаївський собор, резиденція чорносотенця архієпископа Олексія

Московські попи на таке, віддати гроші людям, звичайно, його ніколи не благословлять! Вони тільки собі грошей хочуть, аби передати левову частину Кірілкі Гундяю, а той вже вкладе їх в "Гради" з яких убивають наших хлопців на Сході країни.

Тож ця частина опитуваних теж вважає, що людям грошей від ВВ не дочекатися!

18% опитуваних вважають, що гроші людям повернуться тільки після конфіскації майна у Понепалюка В.В. Це швидше побажання від людей до цього БППешника, ніж розуміння, що хтось з ними буде розраховуватися із конфіскованих статків!

Але саме побажання нам, Котовським Партизанам, приємне!

Аутсайдером опитування, усього 9%, стала відповідь "коли рак на горі свисне". Ну де той рак, і де та гора, а Понепалюк із мошною - ось поряд! І гроші в нього є лише для Гончаренка із Шмушковичем, двох юних одеських ненажер.

А може той рак то є Льошик Горчаренко? Нехай посвистить, як Рінат погудів! Вони ж з однієї регіоналівської глини!

Отака от х...йня, малята, наше вам з кисточкою. Не забувайте голосувати проти мафії!

Відбивав підсумки Сашіко Самкакшвілі, Котовський Партизан, агент ЦРУ й Моссада


Немає коментарів:

Дописати коментар