середу, 22 липня 2015 р.

Вони не прагнуть нашої перемоги! Вони святкують радянську!

Нагадаємо, ця з'йомка була зроблена 9 травня 2015 року!

Зараз Анатолій Падлович, який вирішив знову пошкандибати у мери!, у новому офісі своєї нової партії (Аграрної, Аграрної, хто б сумнівався! ця партія по всій Одещині надає притулок і легімітізацію колишнім регіоналам! http://rupor.od.ua/news/Paradoksy-agrarnoj-Odeschiny-partijnye-vybory-vo-035165/ ) сидить, висолопивши язик і рахує на калькуляторі разом з бабушенцією Машкою потрібні для перемоги на виборах голоси!

Ну життя вдалося! В пильній скрині Цуркана http://kotpartizanen.blogspot.com/2015/05/blog-post_1.html знайшлася невибаглива партійка, що не гребує одіозними регіоналами, Бацура підганяє люмпеновський електорат запенсійного віку, Хуйцеловська робить в кабінеті міньєт, баба Маша робить усе, що накажуть, аби від влади не усунули, а Саша Лохотний поважно роздмухує щоки і бухає!

Вже нарахували що для повних штанів щастя Толіку Повному Ноліку потрібно 4000 голосів! Тоді перемога в кишені, і Воцеховська може продовжувати свою справу в кабінеті не озираючись на прокурора!

Ну судячи по цьому фото 50 голосів Іванов вже має! Ми б цим маразматикам, взагалі, голосувати заборонили б! І за гречку і з ідейних антилюдських їхніх міркуваннь!


Господи, в країні війна, кожного дня гинуть хлопці, а ці потвори продовжують утримувати владу в Котовську і прагнуть зробити її для себе вічною!

Їх не скинув перший Майдан, не скинув Другий, не скинула війна, навіть Саакашвілі вони обплели своїми гончаренками і шмушковичами!

Тепер мер міста аграрій! Ви чули такий анекдот?! Ну просто універсальний комбайн Толян, на кшталт слюсара Полесова!

Нагадаємо також, що Іванов ще й танкіст! http://kotpartizanen.blogspot.com/2015/05/blog-post_51.html  Змінив виходить танк на трактор! І тепер у полі "дир-дир-дир"?

Але є Божий та Революційний суд, наперстники розпусти, пенсіонер не захистить вас знову! Цей раз ви вибори не виграєте! Які тут регіонали? Злазь!

Ми Котовські Партизани заявляємо, що деяких потвор у нашому суспільстві демократичні принципи з нашого боку не стосуються. Прийшов час їх відправляти, мінімум, в тюрму!

А поранені в голову за такі свята з червоними прапорами у військовий час будуть відповідати окремо.

Немає коментарів:

Дописати коментар