вівторок, 28 липня 2015 р.

"Фількіна грамота" на службі двох маленьких пройдисвітів! Сміх і гріх

Солодка парочка двох дрібних аферистів Тіора-Урсатьєв (скорочено Тітьєв) замутили чергову аферу з дрібним  шантажем, підставами і власним возвеличуванням. Одне те, що ці двоє називають себе журналістами вже викликає навіть не подив, а гомеричний сміх.

Тепер вони прислали собі фальшивку, у якій собі вельми дякують і піаряться, намагаючись залучити до своїх амбітних планів голову райради Володимира Сінька.

Ну у Сінька вистачило розуму не реагувати на фількіну грамоту, яка прийшла з відомої електронної адреси, і не показувати її нікому.

Можливо, він розумніший від мера Іванова і не намагається прикрити собі дупу грамотами і медальками. У Іванова скоро вся срака буде в медалях, бо він відомий воїн, герой АТО, просто котовський генерал де Голль на сносях.

Тіора ж роздрукував цей "шедевр" з помилками і бігає по місту, демонструючи свої великі заслуги, внески у перемогу і пошану з боку невідомих військових, які відмовляються ставити свій підпис під цією словесною маячнею!

Немає вже установи у місті, де б Тіора не лишив свій слід і копію "документа"! "Бомаги"!!!

"Голь на видумкі хітра"! Ось цей маразм, помилуйтесь.


Ну по-перше, немає вихідного номеру, реквізитів, немає офіційного бланку частини!

По-друге, немає підпісу відповідальної особи, підполковника Савки!

По-третє, офіційний документ не міг бути написаний з такою кількістю помилок! Найбільше вражає "наголошується подяка"! Дімочка-Мопедик, і взагалі Тітьєв, подяка виголошується, а не наголошується! А ще оголошуєте себе журналістами!

Ну а далі, взагалі, сива кобила писала. Тіора чомусь проживає у райраді :) Подивіться уважно! Скоро у міськраду переїде.

І цікаво, яку допомогу в придбанні принтера здійснив пан Тіора? Гроші дав? Та він за копійку вдавиться! Так само, як принтер рятує тисячі людей! Дімочка вже зовсім глузд втратив! Бігає листоноша по окопах і роздає солдатам, роздрукований на принтері, наказ командира.

І сором теж! Люди, справжні волонтери віддають фронту останнє, купують машини, броніки, каски, одяг, взуття, інші засоби захисту, рації, продукти і ніхто не вимагає подяк чи публічної пошани! Таких патріотів багато і серед котовчан.

А Тіорі за невідомий внесок у якийсь принтер маємо подякувати аж за дорученням "Начальника Генерального штабу-Головнокомандувача Збройних Сил України", теж без прізвища! Це, взагалі, одна людина чи дві?

Про аферу цих двох дрібних пройдисвітів можна було і не говорити, аби ця тенденція нагороджування непричетних не набула у Котовську тотального маштабу.

Як відомо ні до чого доброго не причетний мер Іванов спочатку отримав від Нацгвардіїї грамоту, а потім ще й медаль!

Наші друзі-побратими кіборги не отримали від держави нічого, ніяких відзнак, а аферисти і шахраї обвішались медалями, регаліями і відзнаками.

Хоча єдиною їхньою відзнакою має бути те, що собі пропонував Яценюк на Майдані.

Арсен Кулявлобенко, Котовський Партизан, гранатометник зі стажем

Немає коментарів:

Дописати коментар