середу, 15 листопада 2023 р.

Подільські гончаренківські сєпари і пацюки не вгамовуються! Чергова провокація проти Президента України!

На сторінці у фейсбуці, що належить льошику гончаренку, і яку веде його дівчинка Саша Таранюк, вчергове під час війни намагаються дискредитувати Президента України Володимира Зеленського.

На цей раз за допомогою своїх споріднених душ по сексуальній орієнтації. А саме юріка майтали, який попередні чотири місяці провів у тюремній "пєтушатні" і стараннями та грошовими хабарями свого полюбовника Свині Албанського був переведений на цілодобовий домашній арешт.

Блять, і це по кримінальній статті за рекет, шантаж, вимагання грошей у складі ОЗУ! Не по економічній статті, а по відверто кримінальній!

По наших перевірених данних, Албанський просто приревнував. Бо півника майталу у кутку для опущених міг їбати, і їбали, в рот і жопу хто завгодно. А закоханий Свиня мріяв, щоби рот і жопа майтали належали тільки йому. Ну іноді Ростиславу чи Вадиму. Лесю туди не підпускають.

Тож Албанський роздавав хабарі наліво й направо злочинній судовій системі, але вимагав, щоби був цілодобовий домашній арешт. Аби майтала не загуляв удень очком наліво.

Яка ніжність!

Підарок льошик гончаренко, звичайно, не міг пройти повз цієї теми, і дав вказівку своєму підорку дівчинці Саші Таранюку на цій підставі облити брудом нашого Президента! 

І ось Саша-Наташа розміщає на своїй сторінці, у якій чомусь присутня назва "Подільськ", а не "Педерастія небезпечна хвороба", ось таку блювотину:



Блять, куди дивиться місцева Служба Божа (СБУ)?! Чи підораси їй відслюнявлюють... гроші? Чи натурою? Як Тищенко?  https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/02/blog-post_11.html   Перевірка особового складу потрібна.

Тобто, рекетир, мародер, грабіжник, розбійник, мордувач людей, крадій у потягах (це ми перераховуємо статті за якими був засуджений 6 разів судимий майтала! 6 судимостей і під домашній арешт по статті за рекетирство у військовий час?! суддя - здохни!) позує на тлі адміністрації Президента України своєю мармизою, а ці гончаренківські нетрадиційно орієнтовані прив'язують злочинця-кримінальника до Президента і натякають на якусь співпрацю!

Та чи не охуїли ви від безкарності?

Таранюк, замість того аби бути на фронті, відмазаний стараннями льошика гончаренка, його коханця, з самого початку інтенсивності війни росії проти України, веде відверто антипрезидентську компанію у соцмережах. Тепер майталу рекламує у прив'язці до Президента. Деякі інші подільські пабліки його в цьому підтримали. Що дивно, бо їхні власники сидять на міському бюджеті. Тобто, мали б не рубати сук. Але але...

Нагадаємо, що коханчик майтали т.в.о. голови міськради Свиня Албанський досі перебуває у партії ЄС ("Єбануті сектанти") Тож ця антипрезиденська компанія цілком могла бути ініційована Свинею Албанським.

Також за нашою достовірною  інформацією до майтали приїздив начпол (поліцай) Жучка, Свиня Албанський не ревнуй!, і пообіцяв, що закриє очі на порушення майталою режиму цілодобового арешту, якщо майтала буде робити йому... приємне. Він вважає, що для нього така квіточка зростала.


Кому війна, а кому мати годувальниця спермою.

Наша редакція вірить тільки в "Хаймарси" і перерізані колоборантам горлянки.

Слава Україні! Смерть упирям!

5 коментарів:

  1. Это всё из за Жука, который в Одессе полицию возглавляет. Он корупционер и поставил в районах корупционеров. Рыба гниёт с головы! Слава Украине!

    ВідповістиВидалити
  2. З цим треба щось робити!

    ВідповістиВидалити
  3. Підораси в Одесі, а ці просто обслуговують їх!

    ВідповістиВидалити
  4. Війна як піна змила грим із усіх "акторів". Ми побачили ціну кожному.

    ВідповістиВидалити
  5. Тварі, але працюють ретельно

    ВідповістиВидалити