вівторок, 28 листопада 2023 р.

Непокаране зло повертається! Нагороджуються непричетні. Віз корупції і нині у нас. (ФОТО)

Наш земляк друг Янгол на своїх сторінках у соцмережах згадав драматичні  події 7-річної давнини.

"Запрошуємо усіх небайдужих українців та подільчан-патріотів 30 листопада о 10-ій годині до будівлі за адресою м. Подільськ, пр-т Шевченка, 10, де відбуватиметься сесія міськради, на акцію-мітинг. Маємо намір звернутися до депутатів міськради із вимогою перейменувати головну вулицю Подільська Соборну, названу в честь Святомиколаївського собора московського патріархату,  на честь Євгена Чикаленка, натхненника українського визвольного руху, просвітника, мецената. Нашого найвідомішого та найславетнішого земляка. Який зробив для нашого краю більше, ніж усі влади, що в ньому існували.
При собі мати добру волю, впевненість у своїй правоті та бажання докорінних змін у суспільстві. Залізна витримка і лагідна вдача не обов'язкові.
Мітинг пройде під гаслами "Українському місту - українська топоніміка!", "Лише того, хто шанує своїх предків, шануватимуть власні діти!", "Чикаленко дбав про нас, ми - вшануємо його!", "Прийшов час вшанувати наших героїв!", "Попіл Чикаленка стукає у наших серцях!"
Усі, для кого "Україна понад усе", мають бути у цей час з нами!...
За що боролися, від того і прилетіло. У місті панують бариги, а Чикаленко досі не вшановують"



Віз і нині там, депутати і нинішнього і попереднього скликань міськради лише виділяють собі землі. А іудишкині хвойди зовсім знахабніли в мародерстві, і дарують собі дорогущі букети квітів увесь час ескалації війни.

І тільки меценат Володимир Олександрович Осіпов організував, оплатив і провів ряд культурних та громадських заходів по вшануванню пам'яті нашого великого славетного земляка. Таким чином ознайомивши подільчан і мешканців Подільського району із життям і творчістю Євгена Харлампійовича Чикаленка.

Свого часу Євген Чикаленко врятував наших предків подільчан від голоду. (І витрачав свої величезні статки на українську справу!)

Тепер інший меценат вшановує його пам'ять, а Подільська міськрада тільки краде і мародерить! Славних прадідів великих правнуки погані!

До речі, хочемо віддати належну шану Володимиру Олександровичу Осіпову за його, і його фонду "Теплі серця", величезний волонтерський внесок для ЗСУ і ТРО!

(Про це ми напишемо докладніше в наступних публікаціях!)

Шось інших благодійних місцевих фондів не помітно на ниві волонтерства. Куди вони йдуть дорогою добра? Де їхня загальна справа?

Тільки піаряться і мародерять під час війни!

Шануймося, земляки, бо ми того варті!

Слава Україні! Смерть корупціонерам!

3 коментарі:

  1. Це все правильно, але ж першочергово щоб наші собори належали нам, а не ворогам.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А чим Мішка чорт із ПЦУ кращий за московських попів? Продажний барига і піарник! :(

      Видалити
  2. А наші мери будують ресторани під час війни - в Подільську вже, а в Балті - тільки розпочали на пляжі, під шумок ремонту танцмайданчика у парку(((

    ВідповістиВидалити