середу, 1 листопада 2023 р.

Боже, яке кончене! Мент Жуковський (ВІДЕО)

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ просить наших шановних читачів уважно передивитися це невеличке відео. Ви будете вражені, і отримаєте катарсис.

Відео із Іспанії. На ньому наш побратим друг Аргумент, відомий доброволець і громадський діяч, повідомить вам вражаючі факти!

Отак мають працювати справжні правоохоронці!

На захисті людей і закону.

У нас же, у нашому місті, режим шмаркача і засранця Олі Жуковського влаштував місцевому населенню терор! Переслідує усіх, хто не згоден з тим, що Жуковський і його поплічники грабують наш район, кришують кримінал (наркота, алкоголь, цигарки, місцева торгівля, здирництво з власників авто і решта)

Дешевка, воно і є дешевка! А найбільша дешевка в нашому районі це тимчасово виконуючий обов'язки начальника Подільського райуправління поліції О.І.Жуковський. В кишеню кожному місцевому мешканцю намагається зазирнути і почистити там!

Подільські поліцейські, які при двох останніх керівниках більш-менш сумлінно виконували свої професійні обов'язки, знов Жуковським заточені на здобування грошей для начальства! 

І це під час повномасштабної війни!

Жуковський, сука!, тобі хлопчики скривавлені в очах ночами не з'являються?!

Хлопці з відірваними на фронті руками і ногами поперек горла не стоять, коли ти накрадене ковтаєш?

Жуковський розбещує працівників Подільського відділку, особливо молодих!, які ще не знають, як правильно себе з людьми вести! Його корупційна ментовська повадка викликає огиду, але діє руйнівно на психіку співровбітників Подільського райуправління поліції. Воно не вчить своїх підлеглих поліцейській етиці, а вчить їх поліцейському безпредєлу, підлості, провокаціям і мародерству!

Бо воно звикло у своїй Роздільній, що мєнт - це головна людина на селі і на Землі! Колгоспник калірований недоумкуватий!

Жучка, у нас тут не Роздільна! І ти - пес смердячий, а не цар і бог!

Ото не мали ми клопоту, так із Роздільної нам прислали вже друге порося.

Та пришліть, або поверніть, на цю посаду когось нормального, а не шмаркливого мента-перевертня Жучку, який під час страшної війни на мирній території тероризує і грабує місцеве населення.

Він же просто - кацапський диверсант! Принаймні, по наслідках його роботи у відділку, злочинної діяльності і культурних (безкультурних) вподобань.

Серба - на вербу!, а жучку-собаку - на гілляку!

Оттоді все буде Україна!

Слава Україні! Смерть ворогам!

4 коментарі:

  1. Та цей крисьониш зовсім знахабнів! Усіх намагається кримінальним податком обкласти! Куди воно в нього усе то влізе?(

    ВідповістиВидалити
  2. В країні війна, а у нас у місті таке відбувається ( Соромно за наших правоохоронців. А про цього Жуковського вже легенди по місту ходять. Стільки він людям зла зробив ( А сам же він ще молодий а гріха не боїться. Проклянуть люди тоді наплачеться.

    ВідповістиВидалити
  3. Друг Аргумент це Олександр Вікторович Золотухін, відомий правозахисник, адвокат, публіцист, тіоретик, воїн. Ось посилання, можете його знайти тут. Там багато цікавого https://www.facebook.com/profile.php?id=100011617369248

    ВідповістиВидалити
  4. Вор должен сидеть в тюрьме! Жуковский преступник!

    ВідповістиВидалити