суботу, 11 листопада 2023 р.

Кефіра Тищенка запускають у Космос!

Сьогодні день народження у двох істот: дворняги собаки Тузіка і мента-перевертня Юри Кефіра Тищенка.

Але у схвильованої ананьївської громадскості подарунок був лише один (зате який!) І у лютому змаганні за подарунок переміг Кефір! (Тузік із покусаним хвостом жалюгидно скиглить у будці!)

Подарунком був визначений політ у Космос! Вірніше, запуск у Космос, бо про повернення на Землю мови у сраколизному привітанні не було.

Звичайно, як зрозуміло з привітання, мудрий і сильновольний Юра має отримати щось незвідане, тобто, політ у Космос! 

Бо усі доступні наркотики Кефір звідав, увесь наявний у природі алкоголь теж звідав, на усіх машинах, які можна було вкрасти покатався, усе, що можна було віджати у людей по землі і нерухомості - віджав. Тільки Космос відвідати і насрати там лишилося! Тут был Юра!

Впевнено і гармонійно,із професійним підходом до справи, як кіт Мордан, із повісті Всеволода Нестайка, із даху будівлі Юра сракою вперед втілить цей космічний політ! 

У повній бойовій готовності, плекаючу масу найдорожчого, Юра Кефір пробіжить по Марсу босоніж!

А місцеві лакузи, звичайно, не підведуть і допоможуть! Пернути у діжку.

Краще б ви папуасу Юрі скляні буси подарували


1 коментар:

  1. Аж гидко дивитися як ці комуняки та регіонали ананьївські прогинаються перед корупціонером та бандитом тищенком. Ця мудрик валентина, в минулому інструктор райкомуКПРС, а потім уперта прибічниця януковича з позашкілля , перед баланом на цирлах бігала, а тепер на пенсії тищенку лиже. Хоча нічого дивного в цьому ананьівському паноктікумі немає - віслюки та зрадники.

    ВідповістиВидалити