середу, 8 листопада 2023 р.

Віра, честь та наснага. Беремо приклад!

Сьогодні ми святкуємо собор Святого Архистратига Михайла, головного серед янголів Небесного Воїнства, захисника смертних від усіляких лиходіїв, зовнішніх і внутрішніх окупантів, корупціонерів і крадіїв!

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ вітає зі Святом усіх Михайлів, Михайловичів та Михайлівнів!

Ми хочемо особисто привітати зі Святом Святого Михайла Архистратига керівника Подільської районної військово-цивільної админістрації Михайла Дмитровича Лазаренка.

Бо він щодня стоіть на варті захисту смертних Подільського району від лиходіїв, що посіли владу практично в усіх громадах Подільського району.

Бо сьогодні і щодня колектив Подільської районної військової адміністрації, на чолі з начальником Михайлом Лазаренко на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучається до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Бо він власним прикладом керує співробітниками адміністрації.

Бо він власним прикладом допомагає мешканцям району у ці складні і скрутні часи.

Бо він власним прикладом допомагає Силам Оборони України і заохочує до цього місцевий бізнес.

Тим часом...

О 9-тій ранку Свиня Албанський тільки пердить і хрюкає. Чуприна кушає бутеброд. Паламарчук розглядає цицьки своїх співробітниць. Маланюк грає на губній гармоніці "О, майне лібе лібхерр".

Тож Святий Михеїл не згадає про них, коли чорт потягне їхні ниці душонки до свого казану!

Життя швидкоплинне, коли ж ви нажеретесь, чортенята?

Ми не закликаємо усіх мешканців району наслідувати янголам Небесного Воїнства. Це важко, це не справа кожного. Ми, в оце Свято, закликаємо земляків шанувати тих, хто бореться зі Злом! І не долучатися до Зла!

Україна понад усе! Допомагай нам Святий Михеїл Архистратиг!

1 коментар: