понеділок, 6 листопада 2023 р.

День жалоби у Подільському райуправлінні поліції. Жесть

2 листопада був жалобний День для Подільського відділку поліції. Це Міжнародний день припинення безкарності за злочини проти журналістів

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ не потанцювала на їхніх гробах лише із розсудливості, бо ми працюємо, як заповідав пан Тацит, "без гніву і упередженості".

Подільський відділок поліції, а відтепер і Подільське райуправління поліції, здавна ганьбляться своїми репресіями проти журналістів і вільної преси.

Вільна преса є наріжним каменем демократичного громадянського суспільства, певна частина співробітників подільської поліції є ворогами громадянського суспільства в Україні і відвертими проросійськими сепаратистами. Ця тенденція загострюється у відділку у залежності від того, хто саме керує поліцією на данний час. Бо риба, як відомо, гниє з голови.

Злочинний безпредєл поліцейських у Подільську (Котовську) журналісти нашої редакції почали відслідковувати у 2010 році. Вершиною кримінальної діяльності у поліції (міліції) був час неформального верховенства у відділку Коня Конєвщинського. Ми накопичили багато матеріалів і фактів відвертих злочинів з боку цих "правоохоронців" і, безумовно, наше фундаментальне дослідження буде у свій час опубліковано.

Ніхто не забутий, ніщо не забуте і жодна падла не втече.

Але у цій публікації ми торкнемося сьогоднішнього дня

Бо, як ми вказували, рівень терору проти місцевого населення визначає главарь шайки розбійників, себто, начальник Подільського райуправління. Чи той хто виконує обов'язки "любимой жены".

З приходом до керівництва Подільського райуправління поліції Олега (Олі) Жуковського, який характеризується своїми роздільнянськими колегами, як непрофесіонал, нездара, нікчема і долбойоб, віжки були відпущені і команда "фас" на усілякі злочини співробітникам, в першу чергу проти журналістів!, була Олею Жуковським дана.

Чому Жуковський так ненавидить журналістів? Чому він регулярно скоює проти них злочини? Чому покриває і показово не розслідує злочини проти журналістів?

Перше, він сєпар, а значить проти вільної України, і, відповідно, проти вільної преси, яка відстоює і плекає вільну Україну.

Друге, журналісти, на відміну від більшості місцевих мешканців, чудово бачать в цій особі ті якості, якими Жуковського характеризували його колишні роздільнянські колеги. А Олічка у нас сором'язливий.

(Його підлеглі теж бачать ці прикмети свого начальника, але вони, на відміну від журналістів, громадскість про це не сповіщають. Хоча і гидують ним).

Третє, як усі знають, що як гірше дурня тільки дурень із ініціативою, так і гірше колгоспника тільки порепаний колгоспник із манічкою величі.

А саме така манічка у абізяни Жуковського в наявності  у гіпертрофірованій формі.

З самого початку його приходу у крісло тимчасово виконуючого обов'язки начальника Подільського райуправління поліції він розпочав переслідування журналістів і перешкоджання їхній роботі.

Наш сайт писав про ті провокації, які Жуковський влаштовував і продовжує влаштовувати проти журналіста Олександра Ярошенка, воїна, ветерана війни і учасника АТО. Це абсолютно ганебне явище, до здійснення якого Жуковський залучив своїх підлеглих Волкуновича і Монастирського.

І якщо Женя Волкунович просто у лавах поліції переховується від армії, від відправки на фронт, то молодому Ігорю Івановичу Монастирському починати свою карьєру в правоохоронних органах із таких ганебних вчинків не варто. Може кар'єра не задатися.

Другим резонансним злочином проти журналістів у Подільському районі стало побиття журналіста головного редактора газети "Ананьївські вісті" Володимира Сєдова.

На замовлення колишнього мєнта, керівника Ананьївського відділку поліції Юрія (Кефіра) Тищенка літню людину було сильно побито тітуханом із охорони Тищенка. Побито в публічному місці, в центрі міста.

І хоча цей злочин набув всеукраїнського резонансу і розголосу, Олег Жуковський усіляко перешкоджає розслідуванню.

Нашу редакцію дивує позиція Іван Жука, очільника обласної поліції. Який публічно закликає підлеглих сприяти діяльності журналістів, усіляко співробітничати із ЗМІ, а, насправді, покриває злочини своїх підлеглих проти журналістів. Усіляко кришує злочинну діяльність О.І.Жуковського.

Іване Васильовичу, таке сміття із хати треба виносити!

Бо смердить на усю Україну!

Бо безкарність квітне махровим квітом і стимулює на нові злочини проти журналістів у нашому місті і по всій Україні-Рідній-Ненці!

Треба щоби жалоба за злочинами поліцейських проти журналістів у Подільському відділку поліції більш ніколи не наступала.

Слава Україні! Смерть ворогам!


4 коментарі:

  1. Дякую щв правду. Дуже важко зламати цю ментовсько- бандитську мафію. Але все одно рано чи пізно лафа для них закінчиться. І найкращий варіант для цих тищенок із їх бандюками - нехай готують собі комфортну камеру у вязниці . Бажано одиночку, бо гребням спати під нарами доведеться...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо вам! Разом переможемо цих внутрішніх окупантів!

      Видалити
  2. Те що Жуковський непрофесіонал зрозуміло. Це як в школі. Якщо учитель тупий, погано знає свій предмет, він постійно гримає на дітей, кричить, тероризує. Аби вони не зрозуміли, що він тупий. А якщо вчитель гарно знає свій предмет, то він завжди добрий, не конфліктний. Так й цей ментяра. Не тямить у своїй справі нічого тож і розпочав одразу терор проти людей, аби його боялися і не зрозуміли, що він повний нуль. Отакеньку гниду нам прислали з Одеси.

    ВідповістиВидалити