понеділок, 13 листопада 2023 р.

Горбатого могила виправить! Начпол Олег Жуковський

Вулицями, обістями та кухнями Подільська гуляє такий місцевий анекдот:

"Сцена у черговій частині Подільського райуправління поліції.

- Доброго дня, я до Олі.

- До якої Олі?

- До якого Олі".

Але Олі на місці немає. Дременув кудись! Перетрудився бідолага! Мозолі на жопі в кріслі натер! 


Параноїк Оля Жучка десь у теплому сортирі замишляє нові репресій проти місцевих мешканців, насамперед, журналістів. Бо його тендітна душевна організація не може витримати ані об'єктивної критики його роботи, вірніше, синекурної бездіяльності, ані розвінчування його злочинів на владній посаді. Отака тупа, але підступна тварюка.

Ну дитсадівський дурачок із сиротинця, як його ще характеризувати? А то ніхто не знає і не помічає, що увесь сморід у місті тхне з його кабінету і душонки.

Хоча за іншими данними Жуковський зараз перебуває у дурдомі. Ось відео з ним:

"Не відають, що творять, бо нерозумні вони. Охоплені люттю, вони ніколи не відають, що чинять. Вбиваючи праведника, себе вбивають, а його прославляють. Переступаючи Закон Божий, вони не бачать жорна, що незримо спускається на них та розтрощить їх". Автора, час і місце цих слів усі знають.

Ну, мабуть, крім Жучки і Жука.

Поліцейське райуправління у Подільську очолює психічно хвора істота.

І це є проблема для українців


6 коментарів:

  1. Це Ісус сказав на Голгофі. Наче про сьогоднішній день...

    ВідповістиВидалити
  2. Це з Біблії. Але люди не читають Біблію і творять злочини, бо думають, що розплати від Бога їм за це не буде. Отакі як Жуковський горітимуть у пеклі разом із його покровителями.

    ВідповістиВидалити
  3. Кончений підарас цей Жуковський! Як таких непотрібів ще земля носить! А наша влада, що таких призначає на посади є антиукраїнською і аморальною!!! (((

    ВідповістиВидалити
  4. Педераста прислали нам.

    ВідповістиВидалити
  5. Ця істота Жуковський здається просто ненавидить людей. От тому він і розпочав репресії проти усіх. Тут психіатр потрібен аби ним зайнятися. Бо те що він робить цим мають займатися психіатри. Повна ненависть до людей. Звідки вона у цієї людини? Чи це таке завдання від його керівництва? Складно пояснити.

    ВідповістиВидалити