суботу, 11 лютого 2023 р.

Як Юра Тищенко тероризує і тримає за яйці Подільський відділок СБУ!

Коли йде прилив, риба їсть мурах, коли йде відлив, мурахи їдять рибу. Хто цього не розуміє, того їдять і мурахи і риба, безвідносно до політичної ситуації і кількості баблішка в закромах родини.

І хоч мама Таня, що не платить оренду на базарі й податки у комунальний і державний бюджет, й репетує на усіх кутах, що долярами вистелить дорогу до Києва, аби тільки Юрочка був при владі, "нєнастоящий підполковник" борзіє у своїй пісочниці нєпадєццкі!

Однією з улюблених забавок мародера Юри Кефіра Тищенка є кошмарити співробітників Подільського відділку Служби Безпеки України. Особливо тих, хто з Ананьїва, а, відповідно, в очах-баньках Кефіра, є його холопом.

Підставити спецслужбіста, зламати йому життя, зруйнувати сім'ю, і тримати цілий районний відділок Служби Божої за яйці є спортом для мента-перевертня козлокрисюка Кефіра Тищенка.

Усім відомі забавки на відпочинку у Таїланді Юрочки Кефіра із трансгендерами, але тут він явно рамси поплутав і не туди свої пустотливі рученятка застромив.

Байкар Леонід Глібов чи Сашко Лірник розказали би цю історію із охуєнною мораллю і підсрачниками, ми ж просто викладемо "вопіющіє" факти:

У представника Подільського відділку СБУ, що працював по Ананьїву, була у цьому багатому на історії селищі гаряча коханка і, головне!, існувала законна дружина. Ну таке козацьким кодексом не заборонено. Робить двох жінок щасливими та ще й із службовими обов'язками справляється - тож на здоров'я!

Як кажуть наші славетні предки: козацькому роду - нема переводу! На блядки не ходити - себе не поважати!

Невідомо чим цей моторний хлопець несподобався Кефіру. Може мав якісь матеріали про злочинну діяльність Тищенка, може грошей від Тищенка хотів у якості відкупного, може заздрив Кефір успішній кар'єрі земляка, а може його дружина Тищенкові і Ко подобалася і хлопцеві довелося посунутись. З помислами злодіїв хай Божий суд розбирається, ми в сортах гімна, що в їхній довбешці, не розуміємося від слова "нахуйнада".

Тож, Юра Тищенко, керований підступними зловмисними намірами, влаштував слідкування за співробітником СБУ, і фіксував свої і його дії на відео.

Ну й, врешті-решт, зафільмував неофйіційне "соїтіє".

Те, що, можливо, працівник Служби Божої був на оперативному завданні, і віддано і натхненно працював з агентом, Юрочка Кефір до розрахунку не узяв. А даремне. Незаконна з'йомка,та ще й представника головної української спецслужби йому колись вилізе боком. Бо невідомо, куди він той відеозапис відправив. Може на певну поштову скриньку у країну-окупанта.

І тут немає нічого з того, що не відбувається у нашій країні щодня і про що суспільству доповідають славетні представники Служби Безпеки України.

Бо зрозуміло, що особа із таким кримінальним хвостом, із шлейфом злочинів, як Ю.С. Тищенко, не міг не привернути уваги ФСБ росії! І, існує велика вірогідність, що він завербований спецслужбами окупанта. Тож ситуація, коли він може нищити долі хлопців із Служби Божої України нам видається небезпечною. Це вам не хіханьки, мовляв, труси переплутав, жіночі одягнув!

Але не будемо перевантажувати плавну течію сюжету побічними професійними інтригами. За нами, читач, як закликав Опанасович!

Оце нице мурло побігло до дружини співробітника Служби Божої по Ананьїву і показало їй відео.

Ну, звичайно, соплі-воплі, розлучення і дівоче прізвище, хай тобі вона борщ варить, бо на мені ти так не старався, як я це бачила на відео!

А вурдалак Юрочка потирає волохаті лапи із пазурями. Колишню дружину він потім прилаштував заміж за свого молодшого подєльніка (Тож у нас виникає підозра чи не була колишня дружина із самого початку задіяна у схемі? Але хай про це Сашко Лірник розповість, у нього вуста медоточиві)

Нам жеж за Державу обідно!

Бо зрозуміло, що у багатьох співробітників Подільського відділку СБУ є коханки, у деяких навіть позашлюбні діти від коханок, тож неможливо не те що контролювати, а навіть уявити масштаб незаконного впливу Юри Тищенка на діяльність представників української спецслужби.

Маючи такі відосики, і досвід їх здобуття, і безмірну наглість фіксувати пересування представників спецслужб, що опікуються не громадською, а державною безпекою, і підлість оприлюднювати ці відео, Юрій Тищенко набуває просто таки непристойних, як для громадянського суспільства в Україні, можливостей реалізувати свої власні злочинні і комерційні інтереси.

З якого хуя якийсь розумовий недомірок, який у дитинстві страждав розумовою відсталістю і рахітом, намагається потриматися за яйці по 27 гривень за кілограм? Перевертень і можливий агент фсб хоче тримати на короткому повідку Службу Божу у нашому районі? Їбло не трісне?

Отака хуйня, малята

Любі хлопчики й дівчата

Не суйте ніс туди, куди інші хуй притуляють

Немає коментарів:

Дописати коментар