вівторок, 28 лютого 2023 р.

Новий рекет Албанського у случкі з апологетами януковича!

В країні війна, подільська влада займається безжальним рекетом підприємців.

Настільки дочиста грабує Свиня подільських підприємців, що у них не залишається грошей на волонтерську допомогу українській армії!

Можливо, таким чином Свиня Албанський виконує завдання фсб росії чи гру росії, а, можливо, просто не може надихатися перед смертю.

Але редакція КОТОСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ більше схиляється до першої версії, і ми зараз пояснимо чому.

Спочатку Свиня розвалив і ліквідував комунальне підприємство "Благоустрій", бо не зміг схилити керівництво підприємства до своїх корупційних схем.

На базі відлагодженого підприємства "Благоустрій" Свиня для своїх воровських схем створює нове, "Чиста громада". Керівником цїєї шарашкіної конторки призначається, ти ба!, яка несподіванка!, чоловік заступника в.о. мера Задорожної Олександр Задорожний! Ну ми вже звикли до ситуації, що у керівництва Подільської громади виключно талановити і здібні родичі і діти! Причому в усіх сферах комунального господарства, там, де можна намити грошей!

Але, мабуть, Олександр Задорожний виявився не таким здібним у розкраданні грошей, як це було потрібно Свині Албанському, і йому на допомогу відправили досвідчену воровку! Зробили замом керівника комунального підприємства "Чиста громада" одіозну, токсичну і нечистоплотну Натаху Войцеховську.

Крім великого досвіду шахрайства, розкрадання комунальних коштів і наглого грабунку мешканців Котовська-Подільська, ця особа є ще знавеснілою антиукраїнкою і апологетом режиму Януковича! 

Усі подільчани пам'ятають, як під час режиму Януковича вона прославилася не тільки побиттям пенсіонерів, копійчаною приватизацією комунального майна, умисним пошкодженням міських комунікацій, викраденням і привласненням міської дороги до своєї прибудинкової території, але й лютими оскаженілими антиукраїнськими публічними виступами. Усі пам'ятають, як ця навіженна "регіоналка" під час Майдану на початку 2014 року закликала на засіданні осередку партії регіонів вбивати у місті усіх, хто розмовляє українською. Ось через подібні заклики і через антиукраїнські пості її та її чоловіка Юріка Войцеховського у соцмережах путін і розпочав війну проти нашої країни і нашого народу і у 2014 році, і у 2022 році!

Натаха Войцеховська, звичайно, після партії регіонів встигла побувати в БПП, разом із коханцем Серьйожею Ковалем, нині ОПЗЖешником, тепер у "За майбутнє!", разом із відомим хабарником і шахраєм Сашою Плахотним. До того, вона була в "Нашій Україні", общєствєнной дєвкой Понепалючки. А ще у "Селянській партії" та партії "Відродження". Словом, всеядна нечисть!

Ось цю антиукраїнську гидоту, відому колаборантку і призначає Свиня Албанський на відповідальну посаду у міській владі під час війни!

Дебіл чи злочинний розрахунок?

От саме тому, що більше схоже на злочинний розрахунок, бо не знати біографії Войцеховської Албанський не може, ми і схиляємося до версії, що діяльність Свині Албанського на посаді в.о. мера Подільска швидше є виконанням завдань фсб росії чи гру росії, ніж просто натхненним воровством на підставі невиліковної хвороби клептоманії.

А далі ця кисла парочка Албанський і Войцеховська розгорнути всеохоплюючий рекет і потужний терор проти підприємців Подільської громади.

Нагла борделівська мамка ходить по мазазинах, складах і офісах і вимагає в ультимативній формі в усіх підприємців підписати контракт з "Нечистою громадою" на вивіз сміття. Контракти, як протоколи допитів ворогів народу в НКВД, в неї вже заготовлені. Підписуй і плати їх гроші, ухилитися не можна! В плані шантажу і погроз Войцеховська "поднаторєла" ще в часи Януковича!

Тобто, є сміття чи не має, не цікаво, за розрахованими Войцеховською і Задорожним стандартами має бути! Те, що бізнесмені самі можуть вивезти сміття, теж не враховується! Не мають права! Як в апельсинах розбирається тільки Свиня, так і в сортіровці і вивозі сміття і гімна - тільки Войцеховська! Просто підписуй контракт і плати, вказану нами, суму! А то закриємо!


Інакше ніж рекетом подібні дії влади Подільска назвати не можна!

Ці рейди зондеркоманди, лютості якій добає комічна постать природнього холуя поета-насранівштаниста Пєті Лютенка, стали тотальними. Кажуть, навіть церковну мишу в порожньому холодильнику вийняли із зашморгу і примусили підписати контракт: якщо вона під час повішення несамохіть обісреться, то, будь ласка, наперед оплати вивіз свого гімна фірмою "Чиста громада"!

Отак під час війни Албанський із колаборанткою Войцеховською грабують подільских підприємців, позбавляючи їх під час війни останніх доходів і, відповідно, ослаблюючи їхню волонтерську діяльність на користь ЗСУ та інших українських військових формувань.

Свиня Албанський настільки розперезався у своїй саботажній колаборантській безкарності, що не приховує своїх злочинних намірів, привівши під час війни у владу відверту відому колаборантку Войцеховську. Просто сміється в очі усім подільським патріотам, сім'ям усіх загиблих на війні наших земляків, тим хлопцям і дівчатам, що зараз воюють на фронті!

Хіба для того воюють наші хлопці на фронті, аби на мирній території приходили до влади і заробляли собі злочинні статки відверті колаборанти і антиукраїнські особи? Токсичні одіозні особи минулих часів, режиму Януковича? За це хлопці і дівчата мають класти на фронті своє життя і здоров'я аби Войцеховська забагатіла? Аби вона жирувала у вкраденому у містян палаці і керувала містом?

За кого воювати, за Войцеховську при владі?

Це ж за межами здорового глузду, коли містом під час війни керують подібні особи! Таке поміститися може лише у свинячій голові!

Ну і, звичайно, для тиску на суспільну думку і підприємців ці рейди зондеркоманди у погрозливому стилі знімає телекомпанія КЕТ, яка остаточно скотилася у маргінал, до обслуговування сраки Свині. Дивіться, мовляв, не будете платити, прийдуть розбійниця Натаха і розбійник Пєтя, і будуть заважати вам працювати, залякувати і створювати неприємності. Ай-яй-яй, як вам не соромно ображати державних розбійників і рекетирів!

Ось попередня невдала спроба Войцеховської повернутися до влади. За допомогою Албанського їй це вдалося!

Але тут виникає ще одне цікаве питання. Як відомо, Наташа Войцеховська з власних грошей у 2014 році фінансувала відправку тітушок з Котовська на Антимайдан у Київ.

Албанський вступив у злочинну кримінальну змову із апологетами януковича! Може й Албанський, як Войцеховська, фінансував Антимайдан?

Бо ж жолудь від дуба недалеко падає...

Може й до інших репресій, поки ще нерозслідуваних, репресій проти український патріотів причетний? (Ну про це в найближчих публікаціях)

Поки одні воюють, інші безсоромно воруюють. Владний рекету Подільську розквітає. Зусиллями старої регіоналівської команди



Немає коментарів:

Дописати коментар