понеділок, 29 травня 2023 р.

Підлеглі Льошика Гончаренка продовжують грабувати Північ Одещини. Мер Балтської громади ніяк не лусне від надбавок і преміювань!

Наш побратим Володимир Герасимов (Воха) виклав у соціальні мережі документ "Рішення сесії Балтської міськради "Про внесення змін до рішення Балтської міськради Одеської області від 20.03.2023 року №1060-VIII "Про встановлення надбавки, преміювання, надання матеріальної допомоги міському голові"

Документ обурливий, бо ще раз свідчить, про кого дбає під час війни міський голова Балтської громади Сергій Мазур, представник партії ЄС (Єбануті Сектанти).

Надаємо документ разом з коментарем нашого побратима воїна-добровольця Володимира Герасимова:

"Знаєте Друзі що таке ДНО??? 

Це коли  кажуть що дітям поїхати на чемпіонат України коштів не має, а собі на премію Є!!!

Це коли наші, пенсіонери, діти, батьки, бізнес, всі галузі,  віддають останнє для Перемоги, а бюджетні кошти у вигляді премій та різних надбавок начисляют меру за-"ВИКОНАННЯ ОСОБЛИВО ВАЖЛИВОЇ РОБОТИ" !!!  (У всіх інших виявляється не важлива)

Це коли школярам в провладних кабінетах розповідають що половина своєї зарплатні віддають на війну, а по факту навіть не червоніють.

Це коли в твоєму користуванні тисячі гектар землі, (тої якої для громадян не було)  ну тобі ще не вистачає "матеріальної допомоги" !!!

Це коли  по селам закриваються дитячи садки та школи з за браку коштів,  але собі знаходять, забувши що села і є найбільшими наповнювачами бюджета, з якого саміж ХАРЧУЮТЬСЯ.

Звісно Сергій Мазур  якщо ВИ ПОТРЕБУЄТЕ, то беріть. Але на мою думку - це Ганьба!!!"


https://www.facebook.com/profile.php?id=100014837806107

Хорошо живе на світі Єбанутий Сектант. Бо він рейдер, вор і колаборант!

Нормально так подбав про себе коханого, призначивши собі 250 відсотків надбавок і премій щомісяця! А ще надбавки за ранг і вислугу років (Цікаво, ті роки, коли він був адептом злочинного режиму януковича враховуються?)

І це під час ескалації війни! Коли кожна копійка на рахунку! І навіть не зайва, а нужденна, відправляється пересічними громадянами на потреби Сил Оборони України!

Наша редакція неодноразово писала про антидержавницьку та рейдерську діяльність очільника Балти колишнього регіонала Сергія Мазура.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/09/blog-post_6.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2017/06/blog-post_28.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/01/blog-post_13.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/10/blog-post_4.html

Також редакція писала про ті надбавки, пільги і премії, які призначає собі очільник Куяльницької селищної ради, теж представник партії ЄС (Єбануті Сектанти) Сергій Паламарчук.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/07/blog-post_7.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2019/12/blog-post_7.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2020/07/blog-post.html

Порошенківські гниди продовжують обкрадати наш район! 

4 коментарі:

  1. Кажуть в Мазурка два заводи в Польщі і віла

    ВідповістиВидалити
  2. А кафе на пляжі то Мазура?

    ВідповістиВидалити
  3. Ще в парку, серед війни, вічнозелені кустарними дорогущі понасаджувпли. Зараз перекопали периметр - прокладають воду.- яка нагальна потреба? На пляжі теж все рощворотили - раніше було гарно, а тепер розширюють територію кафе, а дитячий майданчик змили((( Ще кожин рік саджають туї перед адміністрацією - вони там не приживаються - навіщо гроші в землю закопують?
    .

    ВідповістиВидалити
  4. Собі премію, а дитячі садки і школи закрити, немає коштів в них на утримання закладів.

    ВідповістиВидалити