середа, 24 травня 2023 р.

Подільська шахрайка продовжує зловживати мародерством!

Відома подільська прохвостка і шахрайка на довєрії Танька Агєєва продовжує мародерствувати і видурювати у довірливих людей гроші.

Тема із надувательством в інтернеті разом з чоловіком їй вже мілкувата. Вже брати гроші за якісний товар, а надсилати людям-покупцям клаптя, не приносить очікуваного доходу, бо розвінчано у соцмережах. Також тепер на 7 кілометрі "каждая собака знаєт єйо льогкую походку". 

Тож Танька вирішила безсоромно помародерити на "волонтерці".

За останні три місяці ця хабалка придбала 3 потужні японські позашляховики, для чоловіка і двох синів, на загальну сумму 400 тис. доларів! Це під час війни!

Але от яку об'яву вона дає в соцмережах:

Охуїти, ходить з протягнутою рукою збираючи з людей 217 тис. гривень, тіпа, на позашляховик для ЗСУ! При тому, що нещодавно купила для власного користування три позашляховики представницького класу на суму 400 тис. доларів! Ото чорти в пеклі її цинізму обзаздрились!

І хто ж такий цей "поважний волонтер" Роман Перлєй?

Ви, звичайно, будете сміятися, але як в тому єврейському анекдоті "Сарочка теж померла!"

Як Таня Агєєва - то колишня Таня Понепалюк, так і Роман Перлєй - то колишній Роман Понепалюк, її молодший син, на дівочому материнському прізвищі вже. 

Навіщо? Може щоби уникати повістки? Мовляв, не знаю ніякого Понепалюка, я - Перлєй! Відомий волонтер! 

Фондик, до речі, прикупили у Харківській області. І по установчим документам ніякого відношення до цього фонду ані Роман Понепалюк, ані Роман Перлєй не мають.

Роман Перлей не має ніякого відношення до ГО, але ж просить гроші на свій рахунок, та Тетяна Агеєва, яка має прикуплену економічну освіту,  підтримує цю нікчемну шахрайську ініціативу.

Більш того, фонд не має права збирати кошти для потреб ЗСУ.

Цікаво чи є заявка від командира бригади? Чи знову просять розводілам вірити на слово?

Обіцяти Таня вміє. Ось, наприклад, перехопила ініціативу у Олега Винника серед "вовчиць":

Із мудростів Таньки! Дохуя розслабилася! Але в Книгу рекордів Гінесса у цій номінації Агєєва не потрапила! Так опудало Поня лише в книзі рекордів України за хабар притулила!

Усе, здавалося над моторошною дурістю і хитрожопостю Тані можна б було пореготати, але ж Танька розгорнула нову передвиборчу компанію, мріє стати наступним мером Подільської громади.

Для цього вже дає по 500 гривень Юріку Майталі на наркоту. Таня, Юрік тебе не підтримає, кине. Те, що у людей називається душею, ця худоба вже давно продала Свині з тельбухами і усім лівером. Навіть срака у нього закладена в ломбарді.

Таня, за тебе у Подільську проголосують лише 4 виборці. Ну, п'ять (5), якщо Васильович із Київа приїде, щоби за тебе проголосувати, реалізувати своє право на вибір.

Поки наша нація героїчно протистоїть підлому російському окупанту, віддаючи усе що має для фронту, наперше свої життя і здоров'я, деякі, не менш підлі внутрішні окупанти, збагачуються мародерством, купують для своїх срак елітні авто, і при цьому ще просять у знедолених гроші на буцімто своє "волонтерство"! То не халепа, то - антилюдський злочин!

https://kotpartizanen.blogspot.com/2017/04/blog-post_9.html 

Сподіваємося, у тюрмі їх будуть утримувати в менш комфортних умовах, ніж кацапських військовополонених. Бо вони - головне зло для держави Україна!

П.С. Чому зловживати? Бо мародерити на війні в Подільську і Куяльницькій громаді вже майже норма


12 коментарів:

  1. Добре хоч що Рома став Перлєєм, а не Агєєвим!)))

    ВідповістиВидалити
  2. Може свій старий джип хоче впарити? Купила синам нові, а старий хоче продати під видом волонтерства? З неї станеться.

    ВідповістиВидалити
  3. А чо это понепалюки шифруются? Наверное денежку припрятали, отдавать кредиторам не хотят!

    ВідповістиВидалити
  4. Так Роман это тот на честь которого магазин Ромка назвали? Фуфлыжный магазин, цены заоблачные и китайское говно продаётся!

    ВідповістиВидалити
  5. Їбанашкою була, їбанашкою і лишилась. Але... звідки гроші, Тань?

    ВідповістиВидалити
  6. Понепалючка мэр? Пизду мне лизала, а теперь мэр? Ну вы партизаны расмешили.

    ВідповістиВидалити
  7. Вони кончені, що мама, що малий(

    ВідповістиВидалити
  8. І ось нафіга ми воюємо? За кого? За Таню і за Рому? За цих покидьків? Щоби вони й надалі продовжували нас грабувати і на Тойотах Прадо по нашому місту їздити, сміючись над нами і над загиблими хлопцями?!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Рома завжди був бабою. Іще в школі. Ми над ним прикалувалися, що він баба і маменькин синок. Тож не дивно шо на бабське прізвище перейшов. А що ви хотіли щоби Ромочка пішов до нас на передок? Та він обісреться і під мамину спідницю сховається.

    ВідповістиВидалити
  10. То Ничепорук це колишня робітниця понеполюків, вона була адміністратором в гранді, там все пов'язано.

    ВідповістиВидалити