середа, 3 травня 2023 р.

Так хто Льошик більше: вор і рейдер чи клоун?

Та він просто обісранець. Губошльоп.

Ось стаття відомого журналіста-розслідувача Василя Крутчака:

В нардепа Льоши Гончаренко істерика.

"Вже телефонують «переговорщікі» з ОП: - все можна вирішити. просто помовчи про 30 тисяч. не критикуй Єрмака. і завтра вже всіх відпустять с СІ30 і все буде дуже добре". 

Смішно. 

Телефонували "переговорщікі"? Тоді чому не називаєш імена та прізвища "переговорщіків", а?

Окрім того, що родичів Гончаренка, а це депутата Одеської облдради Миколу Деревʼянка та Лесю Деревянко (дівоче Гончаренко) звинувачують в захопленні землі у курортному селищі Затока Одеської області, я звернув увагу на фірму "УКРМЕЖБУД".

За офіційною версією дана фірма колись називалась "Коланд" і в той період Деревянко був директором.

Пізніше вона змінила назву на "УКРМЕЖБУД" і новим власником став Герасимчук Володимир Іванович. 

Фірма успішно косить бабло на тендерах, а саме 205.28 млн. грн.

А до чого тут Деревянко?

Справа в тому, що за адресою реєстрації фірми "УКРМЕЖБУД" зареєстрований і благодійний фонд "Фонд Миколи Дерев’янка".

А ще в "УКРМЕЖБУД" вказаний контактний номер, який належить родичці Гончаренко, Деревянко Лесі Володимирівні



Від КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: нагадаємо, що родич Льошика Гончаренка, депутат Одеської облради від партії "Єбануті Сектанти" віджав під час війни "золоту" землю на узбережжі в Затоці. І був узятий за свою "гумову попу" хлопцями із славного НАБУ. "Зливний бачок" місцевого інформпростору льошикін сайт "Думская" почав істерику про "репресії" проти опозиції.

Нагадаємо, що так звана "опозиція" (попозиція) в особі Льошика Гончаренка і Мішки Шмушковича  під час правління порошенка і його намісника Пітака навіджимала у нашому Подільському районі сільськогосподарчої землі, підприємств, нерухомості стільки, що три довічних тюремних терміна їм із людяності можна замінити на швидку безболісну ефтаназію, через страту на шибениці на міській Привокзальній площі міста Подільськ.

Вони вже тривалий час, із своїми холуями-подєльніками із числа місцевих манкуртів, не тільки грабують, але й тероризують місцеве населення. Віджимають бізнес, землі, нерухомість, врожаї, фальсифікують вибори, розбивають сокирами голови фермерів, що встали на захист своєї землі і своїх прав.

Тож із натхненням чекаємо і прагнемо "репресій", а, насправді, відновлення закону і справедливості, проти персонально Гончаренка і Шмушковича, а також їхніх злочинних холуїв-манкуртів на теренах Подільського району.

Все буде Україна!








2 коментарі:

  1. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. приспособлєнєц, що пристосовується під любу владу, але с Зеленський осєска вийшла)

    ВідповістиВидалити