четвер, 18 травня 2023 р.

Бізнес Албанського наскрізь кримінальний. Як т.в.о мера Подільська грабує державу Україна

Ми починаємо цикл статей-розслідувань про можновладців Подільського району, які є баригами-мародерами і казково збагатился під час війни, з початку ескалації військових дій з боку агресора росії, з 24 лютого 2022 року.

На жаль, таких бариг-мародерів серед керівників громад у нашому районі переважна більшість. Але кожен їхній злочин, кожне мародерство, кожне воровство буде висвітлене на сторінках нашого видання. Як співає Орест Лютий у своїй відомій пісні про нашого генерала Романа Шухевича "... і жодна падла не втече!"

І розпочнемо з найпідлішого і найзухвалішого серед цієї зграї Свині Албанського. Абсолютно увесь бізнес т.в.о мера Олега Албанського кримінальний, незаконний, побудований на шахрайстві і злочинних схемах та оборудках.

Насамперед, це незаконні операції із готівкою та ухиляння від сплати податків.

Фактично Албанський сплачує податків лише з 10% своїх доходів. В Америці кажуть: є тільки дві невідворотні речі, від яких неможливо ухилитися: смерть і сплата податків. Із смертю Албанський не домовиться, а от від податків у державну казну ухиляється нагло і зухвало!

Саме незаконні операції з готівкою і дають Свині таку кримінальну можливість.

На Свиню, у межах десятків ФОПів (ніякої "Імперії холоду" не існує! Це самозванці! Самосвяти!) працюють 78 торгових представників. Він найбільший отпово-роздрібний торгаш від відомих українських брендів їдла у нашому регіоні. Також своєю павутиною він охопив частину Вінницької і Миколаївської області, прилеглу до нас.

І ото зі своїх складів-холодильників на території колишньої "Сільгосптехники" Свиня відправляє вдень з товаром біля 70 машин, великих і під зав'язку завантажених. Їхні маршрути нашими папараці відслідковані (до самої Врадієвки проводили)

Товар віддається за готівку (раніш давали під реалізацію, нині лише одразу за нал) Ніяких, звичайно, офіційних документів та касових чеків не використовується, не надаються.

По закону, після того, як Свиня Албанський отримав товар на склад, він не має права працювати із готівкою, лише безналом. Але він вчиняє навпаки, робить злочин.

Тобто, держава не може відслідкувати грошові потоки і обороти у бізнесі Албанського. Але редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, завдяки кропіткій ретельній роботі, змогла це зробити.

Щодня ці торгові представники та експедитори, заносять у кабінет (не в касу!) Албанського біля півтора мільйона гривень готівкою!

У кабінеті, де сидить Албанський у його офісі у "Сільгосптехниці", є окрема кімнатка, яка анонсується Албанським для публіки, як кімната відпочинку. Насправді, то великий сейф, де Свиня Албанський зберігає мільйони гривень готівкою! Підлеглі заносять на стіл у кабінет, а потім Албанський, перерахувавши, переносить готівку у сейф. Що не влазить у сейф (а він чималенький!) складається прямо у кімнаті.

Отакий чикагський бізнес!

Звичайно, ці гроші не проходять через касу і Албанський не платить з них жодних податків! (Податкова служба, агов!)


Платіжних доручень теж ніколи не виписується! Охрініти від наглості і безпредєла!

Навіть коли містяни заходять до нього на склад, аби вроздріб купити якийсь товар, щоби було дешевше, аніж у магазині, наприклад, рибу, то їм не видають касовий чек! Як це має бути при продажі будь-якого товару у будь-якому торговому закладі.

ФОПіки, які зараз через "ДІЯ" зареєструвати і закрити можна за 20 хвилин в обидва кінця, і які Свиня Албанський користує, платять лише 2800 гривеньу місяць. Ото воюючій державі "волонтер" Албанський дає хвіст від оселедця.

Розкидали товару на 70 млн грн на 10 ФОПів, і майже нічого не платять ані державі, ані громаді. (Громадо, хто вас грабує?)

Його бухгалтерія вже тривалий час не подає звітності! Ковтати пилюку з паперових грошей, мабуть, втомилися.

Тобто, Албанський порушує усе, що можна. Мабуть, не має такої статті Податкового Кодекса, яку б Свиня Албанський не порушив!

Албанський, маючи таку кількість готівки надає іншим суб'єктам господарювання послуги по обналічкі безнала, за 5% обороту.

Тобто, фактично, склад-морозильник Албанського діє як конвертаційний центр. (Служба Божа України, агов!)


Хоча тут відповідальність треба ділити на двох. Бо Свиня Албанський ще й баран! І його дружина Олександра, насправді, є генератором усіх злочинних схем і їх реалізації у бізнесі. Леся рулить, Леся усе контролює! У них навіть один кабінет на двох, сидять поряд, бо Свиню треба тримати під приглядом, аби не начудив чогось, як у своєму кабінеті на проспекті Шевченка, 2. Це той самий кабінет на Сільхозтехниці із потаємною купою готівки, про який ми писали вище. Співробітники Албанського називають його "тайною кімнатою Кощея". Ну пам'ятаєте: "там царь Кощей над златом чахнет". (А голка, що припинить ці бєзобразія, знаходиться не в яйці Албанського, а в руках співробітників Податкової інспекції. А то декотрі відмазують оперативною легендою: в кабінеті - свиня, в свині - качка, у качці - яйце, а в яйці - голка. Ми не в казці, малята!)

В історії людства підкаблучники завжди рвалися до влади. Ті, ким командує і кого принижує власна дружина, завжди хотіли керувати людськими спільнотами. Яскраві приклади: Адольф Гітлер, який просив жінок бити його ногами і брудно при цьому ображати, фашиствуючий Хуан Перон, що носив спідницю своєї дружини Еви, любитель манної каші російський цар Микола Другий.

Подібна сублімація, бажання відігратися на комусь, є головною причиною прагнення Свині Албанського покерувати містом. У кожного мазохіста є потаємне бажання хоч іноді хоч трошки побути садистом. Тільки нафіга подільскій громаді подібні рольові ігри? Хай вони лишаться у вузькому колі сім'ї Албанських, в чотирьох домашніх стінах і закритих ставнями вікнах! Чим би дитя не тішилось, аби не вагітніло владою.


Тож Леся Албанська, насправді, керує злочинним бізнесом, а Свиня на подпєвках, торгує писком як терпіла зіц-предсєдатель. Якщо читає не з написаного Лесею папірця, то виступає як якийсь недороблений Бенні Хілл колгоспного розливу. І смішно, і грішно.

Останнім часом пані Албанська розпочала публічну діяльність, у чому раніш помічена не була. Мабуть, і тут Свиня облажався до повної привселюдної усрачки.

Стиль одягу пані Леся вибрала брендовий - "гламурна колгоспниця". Ну це наживне. Свого часу вона, взагалі, приїхала у Котовськ в мохеровому світері і спортивних штанцях. Естетичний смак у екіпіровці і макіяжі не купиш, а от консультанта найняти за гроші можна.

А от над публічною манерою подачі треба попрацювати серьйозно. Бо зараз, не знаємо за звичкою чи ні, пані Олександра Албанська, більше жестикулює і допомагає донести сенсові месіджі до аудиторії більше ногами, аніж  руками.

Ось приклад. Леся показує ногами: "Отаку допомогу ми для ЗСУ надали!"


Виявляється, у Подільську брешуть не тільки про риболовлю і якісний секс!

Ото звідки у Свині стільки зухвальства? Що його неприховані кримінальні зловживання не помітять? Що у воюючій країні можна злодію і корупціонеру, а відповідно посібнику окупанта, за хабар купити собі індульгенцію? Що особа, комерційна діяльність якої знаходиться поза межами закону, може вільно ходити вулицями українського міста, а не спостерігати дійсність крізь металеві грати, як це робиться у країнах, які нам постачають зброю і фінансування?

Ми з наполегливою вимогою звертаємося до Податкової Служби України та Служби Безпеки України провести ретельну і всеосяжну перевірку бізнесу т.в.о міського голови Подільська Олега Богдановича (Свині) Албанського, бо інакше суспільство вважає, що, не помічаючи такі кричущі порушення, ви перебуваєте у "долі" (частці, відсотку, відкаті, на хабарі) у цьому кримінальному бізнесі цього відвертого злочинця.

Бо, якщо щось робиться - шукай кому це вигідно, але якщо щось не робиться - теж шукай кому це вигідно.

Україні і Подільській громаді терпіти грабіжника Албанського не вигідно.

Далі буде...

Наступна стаття про бізнесові злочини Свині Албанського буде перенасичена цифрами, різними іншими спеціалізованими викладками і статтями Податкового Кодексу. Шановні читачі, не лякайтесь.

П.С. Таня, Серьожа, Серьожа, Серьожа, Юра, Вася, Оксана, Олег та інші - приготуватися!

6 коментарів:

  1. Хороша, грунтовні стаття - дякуємо за правду. Ще б навести порядок з незаконним бізнесом!

    ВідповістиВидалити
  2. Інсайдерська інформація 100 процентів!

    ВідповістиВидалити
  3. Албанский ворюга знатный! Он и своих сотрудников обкрадывает! И Леся тоже подарки на день рожденья любит. Все сотрудники вынуждены скидываться. Они ж сами себе ничего подарить не могут, бедные... )

    ВідповістиВидалити
  4. Люди добрі, то Юрка-наркоман Майтала у цієї Албанської свині працює за цигарки, чи просто відсмоктує?

    ВідповістиВидалити
  5. Таню викреслюємо? Тепер на черзі Серьожа?)))

    ВідповістиВидалити