вівторок, 23 травня 2023 р.

Сепаратист Сергій Лупашко знову узяв черговий рекорд у блюзнірстві! Цей раз познущався над матерями і дружинами загиблих воїнів!

Кодимчани-воїни загинули за нашу волю, за нашу державу! Честь їм і вічна слава!

Їхні душі перебувають у Царстві Божому, у Божому Воїнстві!

Але їхні матері і дружини не можуть гідно вшанувати їх через саботажну і сєпарську політику керівництва Кодимської громади!

Про те, що придністровський злодюжка і гопник Сергій Лупашко є сєпаром знають усі мешканці Кодимської громади і навіть, о диво!, Служба Божа України! 

(Ну ж бо, зовсім нещодавно затримали його машини із контрабандним вантажем яблук у Придністров'я! Відкупився. Але ми зауважимо для Служби Божої України, що Лупашко цю ганебну справу не кинув і контрабандний потік у Придністров'я продовжується, машини із вантажем швендяють туди-сюди. Швидко оговтався і жере свою сметанку цей шкідник)

Ескалація війни ніяк не вплинула на світоглядні та злочинні пріорітети у поведінці Сергія Лупашка. Він як намагався раніш, так і зараз продовжує заводити у Кодимську громаду "русскій мір".

Лупашко зовсім не переймається проблемами родичів загиблих воїнів. (Куди там, немає часу, кує мародерство поки гаряче!) Навіть привести в порядок могили загиблих за Україну воїнів-кодимчан не бажає. 

Коли матері загиблих звернулися до Лупашка по допомогу цей блюзнір відповів їм: "А чого я маю допомагати? Вони що мене захищали?" Більшого цинізму не вигадати!

Коли матері попросили надати їм стовпи для укріплення могил Лупашко заявив: "Немає у мене для вас стовбів, йдіть геть!" 

Ми ж редакція і загін Котовських Партизанів дякуємо тим кодимським патріотам-бізнесменам (Миколі Сорочану, братам Трегубчакам, Тетяні Бородіній), які купили стовпи для могил загиблих воїнів і привезли їх на цвинтар. Наша шана вам!

Звичайно, Бог покарає Сергія Лупашка і його охвістя, але ж саме для цього і існує Служба Божа України! Щоби творити Божий Промисел у нашому районі у рамках закону та Кримінального Кодекса України!

Про моральний аспект цих подій ми вже не кажемо, бо спецпризначенці мають мати зашкарублу шкіру і сувору душу.

Але ми певні, що подібні сєпарські дії голови Кодимської громади їх теж дратують.

Про сепаратиську, колаборціоністську, і кримінальну діяльність Сергія Лупашка на теренах Півночі Одещини наше видання писало неодноразово:

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ: Мафія Півночі Одещини (kotpartizanen.blogspot.com)

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ: В Кодимі працюватиме трактор куплений на гроші ФСБ! (kotpartizanen.blogspot.com)

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ: Це страшне слово "інвентарізація"! (kotpartizanen.blogspot.com)

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ: Кодимські оборутки - це верх цинізму і знущання над людьми. Шахраюга Петрик (kotpartizanen.blogspot.com)

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ: Мешканці Кодимської громади вже піднімають повстання проти нового голови Сергія Лупашка! (kotpartizanen.blogspot.com) 

то може за "неіменьєм гербовой напишемо на простій"? Пора виносити сєпара з району. Дешевше усім вийде.

Ми ж звикли, що держава нас не захищає, натомість ми захищаємо державу


3 коментарі:

  1. Ото вже Лупашко і Чернійчук обірвали усі телефони! Дзвонять усім і просять допомогти видалити публікацію!))) Але Котовські Партизани хлопці шляхетні, які за правду і справедливость, і навряд чи лупашкам і лупашенятам вдасться з ними домовитися! ;) А ми регочемо від їхніх двінків, від того, як у них срака горить! Слава Партизанам!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені теж дзвонили, а я вже встиг статтю на Партизанах прочитати) Ледь втримався аби не луснути від сміху, коли з ними по телефону розмовляв)

      Видалити
  2. Лупашко відвертий ворог України!

    ВідповістиВидалити