субота, 12 лютого 2022 р.

Кодимські оборутки - це верх цинізму і знущання над людьми. Шахраюга Петрик

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ неодноразова писали про злочинну діяльність і правопорушення державного реєстратора Кодимської міськради Вадима Петрика.   http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/12/blog-post_22.html   http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/12/blog-post_30.html

Але чим далі ми вивчаємо діяльність і біографію цього шахрая і пройдисвіта, тим більше розуміємо, чому саме цю особу узяв на роботу Сергій Лупашко.

Безсоромність, відсутність будь-яких моральних стримувачів і запобіжників є головною ознакою у злочинній діяльності цієї особи.

Саме такі особи і затребувані в адміністрації Сергія Лупашка. І саме вони характеризують стиль і методи роботи Кодимської адміністрації на чолі з громадянином Придністров'я Сергієм Лупашком.

Так ось, у минулому Вадим Петрик підпрацьовував ремонтом комп'ютерів. 

Люди йому приносили на ремонт комп'ютери, але Петрик, їх не ремонтував для людей, а продавав іншим людям чужі комп'ютери. Іноді деталі, іноді цілком.

Клієнтам пояснював, що ремонт складний, потребує багато часу. І так тягнулося роками. Поки він не був викритий, але йому вдалося уникнути кримінальної відповідальності, бо кодимчани, переважно, дуже добрі і милосердні люди.

Чим шахраюга і користувався. І продовжує подібні схеми і оборутки на посаді держреєстратора Кодимської міськради.

І те, що голова Кодимської громади Сергій Лупашко заохочує подібну діяльність (може має свій відсоток з кожної оборудки?) свідчить про антинародну діяльність і голови Лупашка і його адміністрації.

Бо риба, як відомо, гниє з голови.

Не можуть бути підлеглі вори і корупціонери, а голова - Д'Артаньян, увесь у білому.

Кодимщина потребує перезавантаження влади!

Мародери не можуть правити на українських землях!

Амінь

3 коментарі:

  1. Хитрожопий хлопчик.

    ВідповістиВидалити
  2. Такі покидьки розхитують країну зсередини, люди зневірюються - бо правди в загоні. Треба щось робити!

    ВідповістиВидалити