субота, 19 лютого 2022 р.

"Єбануті сектанти" із Подільська напередодні війни знову вляпалися у сепаратизм!

В інтернеті поширюється інформація про співпрацю одеського юриста Олександра Рябця та його організації "Союз юристов Одесской области" із фірмами країни окупанта (росії)

Про це, зокрема, повідомив відомий одеський громадський активіст Марк Гордієнко.


Нагадаємо і зауважимо, що Рябець і його організація щільно співпрацюють з фюрером Подільського осередку "Єбанутих Сектантів" Олегом Янчевським.

Олександр Рябець не тільки займається оформленням усіх документів для осередку  "Єбанутих Сектантів", не тільки представляє інтереси Янчевського у судах, але й, на запрошення Янчевського, неодноразово бував у Подільську, намагаючись, на замовлення фюрера, дискредитувати роботу подільської влади.

"Какой поп, такой и приход" - сказав би друг Янчевського Юрік Майтала.

Тож існує велика вірогідність того, що усі подільські єбануті сектанти безпосередньо працюють на агресора і окупанта! І їхня саботажна робота по влаштуванню масових заворушень у Подільській громаді додаткове тому свідчення. Ні, вони не придурки, як думає більшість мешканців громади, вони відверті саботажники і вороги Української Держави!

Усі, хто має дотичність до цієї шайки-лєйки!

П.С. Також порадимо дружині Олександра Рябця пошукати в бардачку машини її чоловіка труселя Вероніки Паліту. Бо п'яна Вєрка хвалилася

4 коментарі:

  1. Обоє рябоє - що Рябець, що Янчевський

    ВідповістиВидалити
  2. Гниди Подільська та Одещини, яких треба давити!

    ВідповістиВидалити
  3. Відібрати ліцензію на діяльність - як можна співпрацювати з агресором - людьми, які платять налоги в росії, на ті кошти утримують армію, яка вбиває наших людей, дітей - скільки покалічених тіл і людських доль!

    ВідповістиВидалити