середу, 22 грудня 2021 р.

Аферист балтський фермер Радзилевич знову вкрав чуже майно!

Балтський фермер-розбійник, організатор замовних вбивств, та організації чисельних нападів на своїх конкурентів Олександр Радзилевич використовує для рейдерства чужих земель також і шахрайство. 

(Про попередні злочини Радзилевича ось тут:  http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_22.html)

Радзилевич знову намагається відняти землі зареєстровані на ПП "Левчик", його сусідів і конкурентів.

Але на цей раз рейдерство відбувається шляхом фальсифікації і підробки данних у Єдиному державному реєстрі.

Радзилевичу треба перейменувати свою фірму "Балтський хлібороб" у "Роги та ратиці", бо діє він як Паніковський. Той теж чужих гусей крав.

Радзилевич у Господарському суді програв процес, лишився винний тим, кому він завдав шкоди на суму збитків 174 307 грн. І тоді він пішов на зовсім вже безпрецедентний злочин: підкупив державного реєстратора з міста Кодима, і той незаконно перереєстрував чужі землі сілськогосподарського призначення на фірму Олександра Радзилевича "Балтський хлібороб" і вніс ці данні до Єдиного державного реєстру.

Про цей злочин ми вам далі докладно розповімо, але спочатку хочемо познайомити вас, шановні читачі, із цим злочинним державним реєстратором.

Знайомтесь: Вадим Петрик, працює державним реєстратором у Кодимській міській раді.

Колись цей молодий, але ранній до корупційних грошей хлопчина, працював на відподній посаді у Кодимській райдержадміністрації. Звідки був з ганьбою звільнений, бо був "схемщиком". Влаштовув "аукціони" і віддавав землі чи нерухомість тим, хто давав йому найбільший грошовий хабар. Віддавав не тим, хто були перші в черзі, а останнім, що теж має ознаки корупції. Були й інші злочинні схеми, але про це буде окремий матеріал.

Добрі люди тоді не стали відкривати проти нього кримінальні розслідування, а просто звільнили.

Але коли до влади у Кодимській громаді прийшов придністровський сепаратист Сергій Лупашко, то, звичайно, йому знадобилися особи саме такої породи і біографії. Такі наглі, цинічні і безголові, готові йти за гроші на будь-які злочини.

(Про деяких з них ми писали ось тут: http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/10/blog-post_26.html )

Тим нашим читачам, хто не знає, що таке державний реєстратор, пояснимо просто: це той хто з комп'ютера вносить данні в Єдиний державний реєстр, за ким де яке майно числиться. Звичайно, це має бути перед тим чесно оформлено та зареєстроване. Внесення неправдивих данних - кримінальний злочин. Підпорядковуються міністерству юстиції.

Звичайно, при Лупашко Петрик розквітнув. Тепер його не тільки не переслідували за злочини, але й спонукали до них, давали "зелене світло"!

Нещодавно на такому злочині був упійманий Вадим Петрик і наказом міністра юстиції Дениса Малюськи відсторонений від роботи. Петрику був заблокований доступ до Єдиного державного реєстру.

Ось цей наказ:


Ось висновки Колегії. Усі її члени проголосували проти Вадима Петрика:

Саме такий корупціонер, і цинічний "схемщик", готовий вчинювати абсолюно безпредєльні злочини за гроші і потрібен був не менш цинічному і злодійкуватому балтському рейдеру Олександру Радзилевичу. Ось і зустрілися дві одинокості!

Незважаючи на те, що земля належала іншому орендатору і була зареєстрована на ПП "Левчик" жадібний і тупоголовий Петрик просто безпідставно змінив данні у Єдиному державному реєстрі і зареєстрував її на фірму "Балтський хлібороб", яка належить депутату Балтської міської ради від партії "Слуга народу!" Олександру Радзилевичу!

Ось доказ про справжнього орендаря:

А ось художества Петрика та Радзилевича: 

Це просто шок! Це - ні у які ворота не лізе! Це просто несусвітня злочинна наглість!

Уявіть собі: держчиновник нагло підробляє, фальсифікує данні у Єдиному державному реєстрі на користь рейдера  Олександра Радзилевича! Сподіваємося, правоохоронні органи звернуть на цей злочин пильну  увагу!

А також сподіваємося, Президент України Володимир Зеленський колись приїде у Балту і скаже у міськраді депутату від фракції "Слуга народу!" Олександру Радзілевичу: "Розбійник, вийди звідси!"


10 коментарів:

  1. Петриком повинна прокуратура займатись - бо порядку в державі не буде, доки маємо таких безчесних
    чиновників

    ВідповістиВидалити
  2. Радзилевич-ненажера, в тюрмі тобі місце!

    ВідповістиВидалити
  3. Коли вже наші суди запрацюють? - від таких Петриків, Радзилевичей, Лупашенків страждають хороші чесні й працьовиті люди - де ж той Закон?

    ВідповістиВидалити
  4. Внести до Держреєстру завідома неправдиві дані - безнаказанно? - то в тюрмі повинні сидіти і реєстратор, і його начальник, і суддя, що не відреагував на заяву

    ВідповістиВидалити
  5. Блядь, в какой стране живём((( Сплошной беспредел!(((

    ВідповістиВидалити
  6. Ось це і є зрада - коли безчесні чиновники у змові з безчесними депутатами (((

    ВідповістиВидалити
  7. Редкая блядь этот Радзилевич. Он у нас в асоциации. Я знаю что говорю.

    ВідповістиВидалити
  8. Радзилевич редкий урод.Бабник,рейдер и убийца.

    ВідповістиВидалити