вівторок, 12 січня 2021 р.

Мешканці Кодимської громади вже піднімають повстання проти нового голови Сергія Лупашка!

Сергій Іванович Лупашко став рекордсменом серед усіх українських керівників за темпами падіння рейтингу від обрання до очікуванного народного пенделя. Так стрімко не падав жоден рейтинг. Хоча, можливо, рейтинга ніякого не було, а був банальний підкуп, (кодимчани досі знаходять у заначках фальшиві 500 гривневі купюри!) і ще Сергій Лупашко не зовсім український політик, йому б рейтингами з Ігорем Смірновим мірятися: хто з них більший правосек?

Але наразі маємо ось що:


Тобто, є народне невдоволення призначенням на посаду старост лише друзів і родичів Сергія Івановича, не враховуючи ані їхніх професійних, розумових, моральних та вікових якостей. Також люди невдоволені об'єднанням сел, що значно погіршить інфраструктуру сел. Найбільш невдоволеними виявилися мешканці "рідного" пограбованного села Олексіївка. Ну мешканці села, мабуть, не знали, що бити починають зі своїх, аби чужих трохи налякати.

Про афери і дерибани Сергія Лупашка у селі Олексіївка КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ неодноразово писали. Ось,  наприклад, https://kotpartizanen.blogspot.com/2017/12/blog-post_12.html  Навіть чули, що з цього приводу є кримінальна справа у прокуратурі, яка може бути реанімована.

А далі вже придністровець Сергій Лупашко замахнувся на святе: на дітей! На українських дітей, наше майбутнє!

Стараннями попередньої влади усі школярі Кодимського району забезпечувалися безкоштовними обідами у школі, за рахунок районного бюджету. А от Сергій Лупашко хоче цю їжу вирвати з рота у дітей! Залишивши безкоштовне харчування тільки сиротам. Хоча доходи району з тих пір не зменшилися, а збільшилися, бо була закладена потужна реформаторська основа, яка зараз дає свої результати.

Та у Сергія Лупашка немає грошей для дітей і старост, зате він хоче підняти зарплатню своїм чиновникам (тобто, родичам і друзям). Не усім чиновникам, зауважимо. Бо зараз руками Сергія Лупашка відбувається скорочення чиновників громади приблизно на 50%!

Тут вже кодимчани усерьйоз замислилися про наміри цього пана і почали обурюватися.

Люди лишаються без роботи, діти без їжі, села без інфраструктури та адекватних (шановних у сільських громадах) старост! А Сергію Івановичу по-балабасу, він мріє про новий "Мерседес" за 120 тис. долярів.

І коли це Сергій Іванович встиг, якщо три чверті часу свого правління він прохворів на ковід 19? Щоби так намутити треба мати не тільки презирство до кодимчан, але й неабиякий талант руйнівника. Недарма кажуть, що той, хто завжди працював на власну кишеню, ніколи не зможе працювати на державну кишеню. Ручки-то тягнуться! 

Засідання кодимської ради Сергій Іванович перетворив на суцільний цирк. Аніякі пропозиції опозиції не враховуються, єдиним світлим життєрадісним моментом була подяка Сергія Івановича Вові Стакану-Скляруку.

Який, мабуть, і порадив Лупашку вигнати з Кодими військову частину і роздерибанити майно частини.. Що Вова намагався і раніш робити сам, але отримував по руках. А от з Серьйожою в нього з'явилися реальні шанси поживитися на віагру.

Тільки безтолковий Сергій Лупашко забуває, що військова частина це головний інвестор і платник податків у його громаді. Головний працедавець. У військовій частині отримали роботу більше двохсот кодимчан. І ще різні послуги навколо, з яких кодимчани заробляють.

А нахуя? Якщо з Вовою Стаканом там можна вкрасти пару бетонних плит, набрати металобрухту і продати будівлі, відремонтовані попередньою владою? Серьйожа, який на відміну від військової частини, завжди використовував труд неоформлених працівників, знає, як такі справи робляться!

Тож кодимчани, вже не тільки на публічних пабліках та в партійних осередках, обурюються злочинними діями клану Лупашка, але й потихеньку переносять своє невдоволення на вулиці.

Чекаємо допоки закипить. Респект кодимчанам, вони вміють визнавати свої помилки.

Булижник - зброя пролетаріата, вила - зброя селянина!

1 коментар: