суботу, 9 січня 2021 р.

Як це робиться в Подільську!

Сіцілійська мафія, неаполітанська каморра, японська якудза, чорне братство південого кварталу і навіть албанська мафія "бєса імперіата" відпочивають і нервово курять від заздрощів щодо комбінацій, якими живе наше славне місто Подільськ.

Не спонсор і  не співзасновник загону Котовських Партизанів Олександр Гуйван, відомий агент карателів із правом і ліцензією на вбивство 00777, написав заяву до НАБУ і ДБР, що подільська поліція гав ловить і продає їх у ресторан "Фрегат" як перепелів для гурманих вишуканих страв. Це той самий Гуйван, який не замовляв розвінчувальні статті проти Янчевського, не викривав корупційні схеми Паламарчука, не здав хабарника Плахотного, не пив самогон із Корчовим, не замовляв облиття зеленкою Гаріка Чорного, не тролив Пітака, не розвів на гроші Шмушковича і, взагалі, до двіжу у Подільську непричетний.

Заява до НАБУ і ДБР також містила звинувачення подільської поліції у бездіяльності на фронті боротьби із чумою 21 століття ковідом-19. Олександр Гуйван вказав письмово, що у маршрутках Подільська усі пасажири їздять без масок, а поліція чеше яйця якомусь невідому коту. 

Пан Гуйван акцентував увагу на тому, що у часи пандемії, штрафи - це один із найефективніших способів наповнення міського бюджету, і подільські поліцейські не просто перебувають на розслабоні, але й є прямими саботажниками політики діючого президента Зеленського.

Тож коли керівникам поліції Подільська прилетів нагоняй із вищих поліцейських сфер, де теж не знають про легендарні вчинки полковника Олександра Гуйвана, поліція вирішила провести масову облаву на безмасочних зайців. "Маршрутка - так маршрутка!" - козирнули начальству поліцейські.

Серед білого дня, на зупинці "Вокзал-Базар-Міліція", до маршрутки номер 5 увійшла Ольга Мистиславська із двома дільничними і відеокамерою у руці. Зазвичай вона ховає камеру межи ніг, і через акуратну багатофункціональну дірку  напередку спідниці робить відеофіксацію. Але тут акція була показова, і Олька піся-парасолька, зняла на відео усіх через посередництво рук. Тут же хвацькі дільничні офштрафували усіх присутніх, крім одного АТОшика, який був у протигазі, на 17000 грн. Розрахунок був на паніку, яка є двигуном будь-яких крупних економічних афер споконвіку.

Олька вже вдоволено потирала пізду, мріючи приколоти на неї ще одну зірочку, як підлий сайт КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ опублікував статтю-бомбу, у якій чітко послався на відомий факт часів гітлеровської Німеччини, коли підрозділ СС зупинив у полі міжміську електричку, перевірили у пасажирів квитки, вивели зайців у чисте поле і розстріляли на очах обілечених пасажирів, які із жахом спостерігали цю криваву сцену через шибки вагону.

Із гнівом та обуренням сайт КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ порівнював дії правоохоронців із діями фашистів, лив крокодилячі сьози з приводу репресій проти проти подільчан, яким тепер не вистачає грошей на таблетки, що зганяють жир на тілі. Ще й розмістили відео, як Мистиславська виривала гроші із рук безтямнмх пасажирів і ховала їх собі в труси! 

"Методи однакові, результат - різний!" - волали зі своїх сторінок незалежні журналісти, натякаючи, що труси Ольки Мистиславської та міський бюджет це різні прорви.

Вибухнув нечуваний скандал! Уся світова громадскість, усі правозахисні організації облизували постраждалих подільчан і закликали покласти край свавіллю подільської поліції. Політтехнолог Джо Байдена навіть закликав втопити усіх поліцейських у мішках в борщанському ставку. А якщо усі не помістяться, відсилати їх "Новою поштою" на Потомак!

Проти участі у схемі "Нової пошти" виступив із заявою керівник Захарьївської поліції Конь Конєвщинський, мотивуючи це тим, що він завжди використовував склади і територію "Нової пошти" як перевалочну базу для оптової торгівлі наркотою!

Тоді подільські поліцейські пішли на безпрецедентний крок, який порадив їм відомий боєць Янгол. Вони погодилися з усіма звинуваченнями і оголосили себе фашистами, карателями і бандерівцями! Одягнули відповідні шеврони і гордо патрулювали вулиці міста. Тут ситуація докорінно змінилася. Уся прогресивна громадськість встала на бік, самих себе затаврувавших, поліцейських. Усі бандерівці країни кинулися до Подільська на їхній захист. Перевірки у подільських маршрутках були оголошенні націозахисним проектом!

Навіть СБУ тут розгубилося. Хоча співробітник-розумник подільського СБУ Женя і спробував нацькувати на поліцейських підора і наркомана Майталу, але кримінальник Майтала добре знайомий із каральними методами бандерівців, тож він обісрався і почав підтирати сраку галюціогенними грибами, що вирощує вдома на підвіконні під лампою денного світла.

А Олександр Гуйван, який не має ніякого відношення до загону Котовських Партизанів і ніколи не фінасував нашу редакцію, разом із командиром загону Іваном Гонтою посміхалися у вуса і їли, надіслану їм, через "Нову пошту"!, із Ізраїлю мацу та кошерну свинину. Запиваючі ці страви простим шотландським віскі.

Отакою нехитрою комбінацією вони досягли своєї мети: подільска поліція перейшла до лав бандерівців і карателів!

Отак це робиться в Подільську, малята.

                                  Непричетний ні до чого потрійний агент Олександр Гуйван

                                      Мужній командир загону Котовських Партизанів Іван Гонта

Гонта і Гуйван тепер поважно проходячи повз поліцейський відділок шановбливо знімають капелюхи і кажуть, співчутливо звертаючись до чергового з автоматом: "Что вы скажете на это несчастье? Это же кошмар..."

На їхніх губах грає ввічлива посмішка Мішки Япончика 

5 коментарів:

  1. Хто б міг подумати таке про Гуйвана? З вигляду вайлуватий добрий дядька...

    ВідповістиВидалити
  2. Я думаю что всё эта интриги Перепелиц. Эта ани любят такие штуки выделывать. Ани же сичас за бюджет отвичают. Вот и хатели дениг пабольше набрать сибе.

    ВідповістиВидалити
  3. С интересом читаю статьи в Котовских партизанах. Где еще же еще искать правду? - честно и бескопромиссно. И всегда право выбора за читателем - чью сторону принять, какие выводы сделать.

    ВідповістиВидалити
  4. Таке накрутили) - дякую за свою усмішку зранку!

    ВідповістиВидалити