вівторок, 5 січня 2021 р.

Наркомани на городі!

Чому нарік Майтала став кришнаїтом? Тому що християнська релігія бореться із наркоманією, а кришнаїтство вітає наркоманію, як засіб постигнути свою найвищу істоту, такого ж наркомана.

Цитуємо:

"Ще одним способом лікування наркоманії є християнські реабілітаційні центри. Вони також не дають гарантії позбавлення від наркотичної залежності, але зафіксовано випадки звільнення, коли попереднє медичне лікування не дало результатів. Таких центрів на території України є сотні. Хворі у таких центрах мають певний розпорядок дня, в якому значну частину займає молитва і вивчення Слова Божого (що є центральною частиною процесу лікування)".

Юрчика Майталу спакували і відправили у такий центр, звідки він втік, спокусивши охоронця своїми сльозами, а водія таксі своїми гомосексуальними прєлєстями.

Звичайно гагаузу по батькові і єврею по матері, яка в Байталах видавала себе за молдованку, Майталі було легко відмовитися від християнської віри. Він зайда, як у вірі так і у Подільську. 

Тому шльондра Майтала вибрав собі релігію, яка вітає наркоманію і гомосексуалізм.

Повернувшись після гомосексуальної практики у Індії до Подільська Майтала знайшов собі союзників. Розпосюджувача наркоти і  пасивного гомосексуаліста Ігоря Чорного, який став його подружкою і фінансистом. Вони обоє живуть із заступником прокурора Парфіричем Тіорою. Тіора теж таємно перевербувався у крішнаїти.

І зараз ця наркомансько-гомосексуальна банда вербує собі прибічників серед населення нашого міста. Їм вдалося проникнути через запасний вхід у осередок партії "Слуга народу!" у нашому місті. Тож не дивуємося, якщо завтра над офісом Албанського замайорить веселковий прапор ЛГБТ.

Албанський і Маланюк активно підтримують і фінансують ЛГБТ у нашому місті.

Тож ті, хто голосував за Албанського фактично голосували за педерастію. І кришнаїтську релігію наркоманів і педерастів. Яку представляють у нашому місті Юрік Майтала та Ігорьок Чорний, подружки і коханки прокурора Тіори.

Лікувати цих рецидивістів немає сенсу. Там рецидив запущений.


2 коментарі:

  1. Просто знаю людей, котрі були кришнаїтами, тому закликаю подільчан бути обережними - то дійсно, страшно. Потім позбутися того, що придбали, доводи тяжко.
    Всім бажаю будите пильними та благословенними!
    Мира і добра!

    ВідповістиВидалити
  2. Люди, стережіться дурних людей, партій та релігій!
    Ініормації достатньо - та якось з цим всим треба боротись. Бо лайки і коменти - то таке

    ВідповістиВидалити