середу, 27 січня 2021 р.

Нові кримінальні пригоди Соньки Золотої Ручки!

 Про кримінальні пригоди, злочини та махінації Софії Ходіюк ми писали вже неодноразово.  http://kotpartizanen.blogspot.com/2020/12/blog-post_21.html   http://kotpartizanen.blogspot.com/2020/12/blog-post_26.html   https://kotpartizanen.blogspot.com/2019/07/blog-post_20.html   https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/12/blog-post_12.html

Але ця манкуртка ніяк не вгамується і продовжує зловживати громадськими грошима

Недарма Софу Ходюк назвивають Сонька Золотая Ручка.

Пропрацювавши на посаді голови райради (на яку вона була обрана шляхом фальсифікацій, підкупу та  маніпуляцій) лише 1 місяць! і не зробивши абсолютно нічого!, Сонька вирішила призначити собі величезну зарплату і купу премій та надбавок! Безсоромність цієї істоти не знає людських меж!

Ось, наприклад, вона призначає собі 8580 грн за особливу роботу! Яку?!!! Що особливого чи секретного вона робить чи зробила?! Випрала Міші Шмушковичу труси? Ну дуже великий секрет!

Щомісяця Сонька Ходюк призначила собі премію, теж у розмірі 8580 грн! За які заслуги премію? Що вона за місяць  зробила, аби її преміювати? Щомісяця, завжди?

Безсоромна шахрайка Ходюк призначає собі оздоровчі виплати у розмірі 17160 грн! Паркінсон, як смажений півень у сраку клює? На мінєралку для опохмєлки не вистачає? Віагра сексуальним партнерам Соньки потрібна?

Також таку ж суму у 17160 грн Сонька хоче собі призначити на вирішення соціально побутових проблем. Найзнедоленіша істота у Подільському районі! Друга гламурна бомжиха після Таньки Агєєвої у Подільську! Хлопці за менші гроші воюють на Сході, ризикуючи життям і здоров'ям, а ця ненаситна утроба продовжує витрачати величезні громадські гроші на свої благенькі телеса!

Сьогодні відбудеться сесія Подільської райради на якій Сонька Ходюк Золота Ручка буде намагатися собі усі ці блага протащити!

Слідкуємо і пильнуємо!

6 коментарів:

  1. Просто в шоці! Понятно, що в людини ні стила, ні сорому - та вона ж не одна працює! Чому оточуючі таке допускають! Мене турбує кожна копійка - бо я - член громади

    ВідповістиВидалити
  2. рядом с паламарчуком стоит полный тупизден тиВОра брат вора прокурора результаты скоро будут

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Брат тупого дебіла і вора Ю. Парфірича Тіори? Який не пройшов атестацію через повний кретинизм? Дружина якого працює в мерії? Кримінальна сімейка, кримінальний спрут!

      Видалити
    2. Блядь, эти тиори подлые никак не нажруться, клин им в жопу!

      Видалити
    3. Девок ихних будем ебать, они давалки ещё те!

      Видалити
  3. Ця істота випросила з Куяльницької сільської ради 150 000 (сто п'ятдесят тисяч)грн собі на зарплату та інші хотелки, а депутати сільської ради за це проголосували. Навіщо ці депутати пролізли в раду, яка від них усіх користь людям? Слугують холопи Паламарчуку та Ходюк. Ганьба таким депутатам.

    ВідповістиВидалити