понеділок, 25 січня 2021 р.

Тарифний майдан. Спецоперація в Подільську

Ані для кого не таємниця, що тарифні майдани в містах України це операція ФСБ росії, яку курує Медведчук. Це спроба дистабілізувати ситуацію в Україні. Останній шанс напівмертвого путіна утриматися при владі. Бо тільки зовнішні перемоги легитимізують його владу в очах російського бидла.

Тому на цю операцію були кинуті усі агенти Кремля, в усіх регіонах України.

Звичайно, російським вошам "від великого розуму" допомагають українські "гниди", яких чимало навіть в українських спецслужбах.

Історія з розборками у верхівці СБУ стала всесвітньою ганьбою. Але висвітлила один цікавий факт: для вирішення своїх проблем деякі співробітники притягають до співпраці кримінальників. Це навіть не ганьба, це свідчення убожества і випадковості їхнього знаходження в українській спецслужбі.

Але спочатку про "вошів", безпосередніх агентів ФСБ.

Масові заворушення у Подільську, під виглядом тарифного майдану і навіть кумедних закликів до голодування, намагався організувати кримінальник-рецидивіст Юрій Майтала.

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ вже писали про шпигунську і диверсійну роботу Юрія Майтали на російські спецслужби. Про його знайомство і дружбу з агентом ФСБ Анатолієм Шарієм. Про конкретно вчинені Майталою на користь росії, проти держави Україна, злочини. https://kotpartizanen.blogspot.com/2019/08/blog-post_29.html

Але повне ігнорування журналістських матеріалів українськими спецслужбами призвело до того, що зараз Майтала вільно виконує нові завдання ФСБ і влаштовує масові заворушення в Подільську. (Поліцію теж не турбує, що під час карантину в центрі міста збираються натовпи і порушують вимоги карантину!)

Тоді ми ще не підозрювали, що усі ці матеріали ігноруються деякими представниками СБУ саме тому, що вони кришують диверсійну діяльність Юрія Майтали. Саме тому кримінальним справам по його злочинній підривній діяльності не давали ходу.

І як було вказано вище деякі представники СБУ користуються послугами кримінальників. Зокрема, в Подільську, зокрема, Майтали.

Перші підозри про співпрацю окремих представників Подільського відділку СБУ з 5 разів судимим кримінальником-рецидивістом Юрієм Майталою у нас виникли тоді, коли Майтала почав отримувати для своїх провокацій інформацію, якою не володіли ніхто, крім співробітників СБУ.

Наприклад, про приїзд одеських СБУшників для обшуку в офісі голови Куяльницької сільради Паламарчука. Яких вже чатував Майтала. Тобто, подільський СБУшний куратор Майтали просто здав своє начальство на поталу кримінальнику.

Далі були інші яскраві прецеденти (топорна робота не могла залишитися непоміченою для уважного ока журналістів КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ). Майтала публікує фото затримання керівника слідчого відділу поліції Романа Міхеля, яких не було ані на офіційних сайтах правоохоронних органів, ані в жодних інших ЗМІ. Також цих фото не мали інші правоохороні органи. Тобто, отримати він їх міг, до речі, до появи офіційної інформації, лише від представників Подільського відділку СБУ. Такий тісний контакт між представником кримінального світу і представниками української спецслужби свідчить про багатопланову співпрацю.

Є ще багато фактів ганебної співпраці, але хай це з'ясовують зацікавлені.

За нашими достовірними данними службову та секретну інформацію зливає кримінальнику наркоману Майталі співробітник Подільського СБУ Женя Косюга.

Саме він вирішив погратися у великого комбінатора і використовує громадян із низькою соціальною відповідальністю для якихось своїх певних цілей! Для реалізації яких, притягнув до спільної роботи гомосексуаліста-наркомана та рецидивіста-кримінальника, а за сумісництвом і ФСБшного агента, Юрія Майталу.

Гроші не пахнуть, Женю? Ти хоча б його біографію вивчив? Мабуть, ні. Тож рекомендуємо подивитися оце відео нашого побратима, де він оповідає кримінальний шлях Майтали:

Такі свідчення співпраці головної української спецслужби із кримінальним непотрібом є ганебним проявом зловживань, некомпетенції і відсутності патріотизму у деяких представників цієї спецслужби.

Не можна кришувати кримінал! Не можна співпрацювати з бандитами! Не можна ганьбитися в очах суспільства подібними брудними антигромадськими методами!

Косо працює Женя Косой!

Подільчани усе бачать. І дискридитація української спецслужби, через її зв'язки із кримінальним непотребом, в очах громади - є державним злочином.

І хто там знає, скільки державних таємниць вибовтав сбушник агенту ФСБ Майталі під час їхнього тісного спілкування?

Якщо він такий недалекий, аби залучити російського шпигуна до співпраці, то Майтала не такий дурний, аби не скористатися цим у своїх шпигунських і кримінальних цілях.

Тож російські "воші" (шпигуни) та українські "гниди" (корупціонери і перевертні) спільно руйнують Україну. І невідомо, хто з них страшніший для держави Україна...

Слава Україні! Смерть ворогам!


17 коментарів:

  1. Так там и Албанский задействован. Это он шпиона Майталу финансирует!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да, неплохо бы было, чтобы Албанского СБУ проверила. Там запашок ещё тот!

      Видалити
  2. Ганьба! Який сором для СБУ залучати таких покидьків до себе! Як вони відмиються тепер від такої співпраці?

    ВідповістиВидалити
  3. Майтало сбушный стукач а еще бродягой сибя называет. Тьфу...

    ВідповістиВидалити
  4. Женя Касюга з СБУ куратор Подiльська, адресовано тобi щоб ти знав, що Майтала Юля це не простий украiнський народ з Подiльська це росiйський шпигун, якому наркоту ФСБ передають раз у мiсяць з приднiстров'я за надану iнформацiю а ти йому секрети розказуеш не добре так робити. Як можно в загалi з майталою спiлкуватися у нього з рота спермою воняе фуууууууууууу

    ВідповістиВидалити
  5. Майтала чорт сявка ментовская работает на ментов, гнида подшконая.

    ВідповістиВидалити
  6. Этот чорт кричал что он за народ а сам сбушный стукач и сявка.

    ВідповістиВидалити
  7. Якщо вони віддавали Майталі фотографії з місця затримання (оперативні слідчі дані) то це службовий злочин! За це мають відповідати перед законом ті, хто це зробив!

    ВідповістиВидалити
  8. Албанца надо в оборот спецам брать. Он финансирует майталу. Они заодно.

    ВідповістиВидалити
  9. Майтала жопу подставляет всем кто платит. Интересно, сколько платил ему котовский СБУшник и по какой смете он проводил эти деньги? Был ли Майтало штатным сексотом или Косюга развил самодеятельность просто помагая своему другу Майтало? Тут моменты служебной этики присуствуют. Дело то общественно резонансное, рецидивист на службе у тех, кто отвечает за государственную безопасность, а если он ещё и действительно агент росийской разведки, то вообще позор подольскому СБУ! Заигрались они в свои комерческие игры!

    ВідповістиВидалити
  10. Женя простой пожарник с Ананьева. Там он обилечивал фермеров и об этом узнал начальник. Но начальник тоже брал и Женя начал вонять и стучать на начальника, разгорелся скандал. И Женю поперли с пожарки, сделал это Юра Унтилов. На взятки Женя купил себя должность в СБУ.

    ВідповістиВидалити
  11. СБУ, поліція, громадськість Подільська не можуть поставити на належне місце цього чоловіка? - хтоб він не був - люди, що відбувається?

    ВідповістиВидалити
  12. Да Майтало за деньги на наркоту не то что Родину, родную мать выкапает из могилы и продаст! А может росиянцы подсунули ему любовника гомика. За любовь Юра жопу рвет! А Женя не знает, потому не ревнует!))

    ВідповістиВидалити
  13. Женя тушит пожар в очке майталы!)))

    ВідповістиВидалити
  14. Женя Дельфин! Ахах!

    ВідповістиВидалити
  15. Да Косой докатился до педерастов. Наверное в губы с Майталой целуется... Братья по разуму и ориентации.

    ВідповістиВидалити
  16. А Майтала ПИДАРАС !!!!!!! гы-гы-гы-гы-гы-гы-гы

    ВідповістиВидалити