неділю, 3 січня 2021 р.

Колишній віце-мер Подільська жебракує Божою милістю!

Танька Плойка Агєєва стала на паперті у Центрі зайнятості.

Безсовісна худоба хоче отримувати гроші від держави за свою неоформленість. Цій підарасці байдуже, що у держави не вистачає грошей для многодітних матерів і сиріт, що у держави не вистачає грошей для родин загиблих на російсько-українській війні, що нема грошей на операції пораненим і костури для інвалідів війни, вона хоче нас усіх облапошити знов.

Плойка отримує, як безробітна, 8 тис. грн на місяць. Це при тому, що вона є власницею купи магазинів, ресторанів, підприємств та базару. Ненаситна злочинна падлюка ще хоче 8 тис грн від держави щомісяця!

Чи може їй держава підшукати рівноцінну посаду на якій вона хворіла 4 роки? (Не забуваймо що Танька Понепалючка ще й отримує інвалідні гроші щомісяця!!! Купила собі інвалідність!) Хіба що призначити її народною Месалліною (абществєнная дєвка).

На посаду прибиральниці Танька Плойка не погоджується. Ані в дитячих садках, ані в центрі "Родина", ані в громадських туалетах. От жаба!

Їй вигідніше смоктати з держави 8000 грн щомісяця!

Ми нагадаємо поліцї та іншим правоохоронним сплячим органам, що людина, яка має великий бізнес, не може перебувати, як безробітна на обліку у Центрі зайнятості! Розберіться, нарешті, із цим злочином! Чи вам Танька башляє, як колись Коню?

Танька Іуда коли ж ти нажерешся? І перестанеш грабувати державу Україна? Тебе дешевше у тюрмі утримувати, хай Радіон на свіданки приїздить, хуй тобі через решітку тицяє

12 коментарів:

  1. Ви би подивилися на якій машині ця безробітна розїджає!!!

    ВідповістиВидалити
  2. За декілька відказів повинні знімати у центрі зайнятості

    ВідповістиВидалити
  3. Тварь!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. А хто у нас зараз очолює центр занятості? Хто та падлюка що прийняла у Таньки документи?

    ВідповістиВидалити
  5. Танька Коневщинскому платила зарплату 2000 долларов в месяц. Спросите у Руслана Собитняка, он знает! Ништо в этом мире не остаётся загадкой!

    ВідповістиВидалити
  6. Ромке не стыдно за такую мамашу? За девочками уже ухаживает ведь. Не стыдно девочкам кофе покупать на украденные мамой деньги?

    ВідповістиВидалити
  7. Мама лається - каже вигнати і Таньку, і того, хто взяв на облік. Бо рахує, що після об'єднання громади, і її копійки йдуть у кармани цих пройдисвітів

    ВідповістиВидалити
  8. Обсуждали тему с соседями - просто возмущены - простых людей на учёт ещё и не возьмут. А тем, у кого нелегальный бизнес, кто прилично зарабатывает, не платити налоги - всегда рады! Говорят - обеих гнать сраной метлой (так и сказали)

    ВідповістиВидалити
  9. Эта блядь всегда крала у города. Вы думаете, что она остановится? У нее болезнь клептомания. Она воровка, у бывшего мужа крала, потом на должности заместителя мэра, теперь напрямую у государства. Пусть имерию золота отдаст, если деньги на бирже труда получает.

    ВідповістиВидалити
  10. сука сука сука тупорила сука!

    ВідповістиВидалити