пʼятниця, 13 січня 2023 р.

Відлуння резонансної кримінальної справи у Одесі. У Подільську гикається!

У зв'язку з затриманням на хабарі товаріща Олега Муратова хлопцями із доблесної Служби Божої України та інших славних підрозділів (а в цій операції була задіяна група чудових хлопців із різних, хоч і не по суті, підрозділів!) ми хочемо висловити не тільки своє захоплення, бо Олег Муратов є відвертим, наглим і довгий час безкарним хабарником, але й зробити кілька стратегічних зауважень, які стосуються злочинної діяльності цього пана по нашому, Подільському, району.

І не за принципом "валі всьо кульом" чи "раз пошла такая п'янка, реж последній огурєц", а тому, що учасниками злочину є не тільки ті, хто беруть чи вимагають хабарі, але й ті, хто дають чи пропонують хабарі!


Товаріщ Олег Муратов намагався пошарудити не тільки під спідницею пані Марини Зінченко, але й у штанах деяких осіб чоловічої статі. Щоправда, тут штани і гаманці відкривали для Муратова саме ці персонажі, намагаючись з його допомогою прикрити свої дупи від кримінального переслідування. Вони влипли на той час по самі вуха і саме "не балуйся" і мали їхати до діда Лукьяна, де один з них, до речі, вже бував.

А тепер бінго! Обидва ці пани керівники громад у Подільському районі, обидва представники партії ЄС "Єбанутих Сектантів", обох звуть Серьожами.

Голова Куяльницької громади Сергій Паламарчук і голова Балтської громади Сергій Мазур.

Коли в Балтській громаді певними правоохоронними органами була проведена планова перевірка, там виявилися колосальні зловживання, у яких безпосередню участь брав Сергій Мазур. Тобто, Мазуру було треба знову тікати від закону в Польщу. Але виявилося, що є простіший шлях. Те, що було неможливо при януковичі, стало можливим при порошенкові. Тобто, дати хабаря товаріщу Муратову, і далі собі спокійно красти. Що він і зробив, і продовжує свої політичну карьєру і незаконне економічне збагачення.

У Сергія Паламарчука перевірка Держаудитслужби виявила розкрадань на 70 000 000 гривень державних коштів. Це офіційна інформація. Але знову у нагоді став товаріщ Олег Муратов. Хабар у 100 000 долярів дав змогу Іудушкі продовжувати сібарітствувати на державних грошах.

Ми недаремне написали, що обидві ці особи є представниками партії "Єбануті Сектанти" (ЄС). Бо комунікатором хабаря Муратову був в обох випадках їхній однопартієць Михайло Шмушкович. Який на той час вже мав тісні стосунки із Олегом Татаровим. Тобто, заносив Міша.

Отакий грець наполовину із гіркою редькою. Отакі буяли перепетії, пов'язані із Олегом Муратовим, у нашому, Подільському, районі.

І ми сподіваємося, що Божі Млини, які мелють повільно, але дрібно, дістануть і цих персонажів, хто раніш був у корупційних зв'язках із Муратовим.

Внутрішній окупант небезпечніший за зовнішнього, але ми переможемо!

І... усе таємне завжди стає явним, особливо у інформаційному світі


Немає коментарів:

Дописати коментар