субота, 28 січня 2023 р.

Злочини свинособак, які чомусь не помічають подільські правоохоронці!

Сьогодні в Україні, як і в усьому світі, святкується Міжнародний день захисту персональних данних. Розголошення персональних данних вважається кримінальним злочином. Для усіх громадян України.

Але не для Свині із села Скорики і його підсвинка наркомана і кримінальника Юри Майтали. 

Відбілює Майтала, за звичаєм, Свиню туалетним йоршиком. І так захопився у цьому невгамовному сраколизанні, що не тільки не контролює свій мовно-гландовий апарат, але й діяльність своїх тремтячих верхніх кінцівок. Що не дивно для заядлого наркомана із 40-річним стажем.

Тобто, закон вже порушує не тільки телячий язик і висушені наркотиками мізки Майтали, але його ручки, ось вони де!

На одній із відяшок, де Майтала своїм кострубатим язиком проводить спецмедичну операцію по відбілюванню ануса Олега Богдановича, ця мавпа із смартфоном робить відеокартинку, скрін якої ми публікуємо, аби наші читачі із усієї України і усього світу побачили злочинний беспредєл, що панує у місті Подільську Одеської області України під час нашої визвольної війни.

Ось Майтала, нападаючи на особу, до якої має претензії Свиня, суне свої ручки куди не слід за законом, і фіксує, як громадянин знімає гроші з терміналу-банкомату. На відеокартинці висвітлюються персональні (особісті і фінансові!) дані громадянина України, які не підлягають розголошенню.

Скрін з відео з ютуб-каналу Юрія Майтали, за кадром його голос, що засвідчує, що він робив цю з'йомку і монтаж сюжета свідомо!

Ми не впевнені, що особа, відносно якої Майтала вчинив злочин, бачив цю відюшку, але правоохоронці, які мають відслідковувати екстремістську діяльність кримінальних осіб, цей злочин не бачити не могли!

Чому по скоєному і зафіксованому злочину не відкрите кримінальне провадження?

Невже Свиня і підсвинок мають право плювати на Конституцію і Кримінальний кодекс і розголошувати і робити публічними персональні дані громадян України, мешканців Подільської громади?

Також ми пам'ятаємо історію, що наробила розголосу у місті, із аналогічним злочином, вчиненим Майталою, холуєм на утриманні Свині Албанського. Коли цей кримінальник занишпорився у під'їзд, де мешкає одна із чиновниць мерії, і викрав її поштову кореспонденцію. Потім, вскривши кореспонденцію, демонстрував її зміст на увесь світ публічно на своєму відео! Кража і розголошення персональних данних теж не мали наслідків для злочинця. Аніяких кримінальних справ по цьому злочину Майтали не було відкрито.

Безкарність та бездіяльність правоохоронців стимулює Майталу і Албанського на нові подібні злочини. Тож ми не здивуємося, якщо завтра у публічному доступі в інтернеті і соцмережах, на ютубі з'являться персональні дані подільського прокурора Сергія Стадника чи керівника Подільського відділку СБУ Сергія Боровика. Бо Майтала вже неодноразово розголошував персональні дані представників саме цих правоохоронних структур. А їхнє потурання злочинам Албанського і Майтали, через лінь чи з якихось інших, вже напівдосліджених причин, можуть привести саме до такої персональної біди.

Не рий другому яму, каже народна мудрість, бо сам у неї втрапиш!

Але місцеві правоохоронні інтригани думають, що їх чорт вбереже


Немає коментарів:

Дописати коментар