вівторок, 24 січня 2023 р.

А наша Свиня, що гірша/краща? Свиня вже нагуляла бока!

"В Одеській області детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України викрили службових осіб приватного підприємства в ухиленні від сплати податків на додану вартість в особливо великих розмірах. Йдеться про компанію, яка надає послуги у сфері харчування, в тому числі, як переможець конкурсу на проведення публічної закупівлі.

Про це повідомляє прес-служба Бюро економічної безпеки, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

Зазначається, що протягом тривалого часу службові особи підприємства не відображали в податковій звітності отримані доходи. У результаті такої діяльності державі було завдано збитків на загальну суму понад 26,7 млн грн.

Директору підприємства повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 (декларування недостовірної інформації) та ч. 3 ст. 212 (умисне ухилення від сплати податків) Кримінального кодексу України.

У межах кримінального провадження накладено арешт на об’єкти нерухомості, яке на праві власності належить згаданій особі, загальною вартістю 8 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області за процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури".

https://yug.today/na-odeshchyni-za-nesplatu-podatkiv-zaareshtovano-mayno-dyrektora-pryvatnoho-pidpryiemstva/

Дивно, чому це ще Свиня Албанський досі гуляє на волі? Він недоплатив державі податків на такій же схемі (вкрав у держави і у людей!) набагато (в сотні разів!) більше!

Але прецедент маємо! Раз за це почали саджати, то ми будемо доносити правдиву інформацію не тільки до наших читачів!

Не можна обкрадати дітей! Не можна обкрадати громаду! Не можна обкрадати державу!

Немає коментарів:

Дописати коментар