понеділок, 14 травня 2018 р.

Скажи мені, хто твій друг...

Учора бачили як Валерій Васильович Понепалюк лобзався з кацапським попом-свинотою Борькою Мачком біля будинку Мачка. Потім вони сіли в "Мерседес" Понепалюка і кудись поїхали.

Нагадаємо, що Борька Мачок це той, хто в радянські часи, будучи керівником ПМК, зруйнував будьдозерами старовинну церкву у селі Гидерим. Перед цим мешканців села підступно вивезли на якийсь ярмарок, аби вони не встали на захист церкви. Зараз Мачок - піп-свинота кацапського патріархату, керує церквою біля автопарку. Збирає, за вказівкою москви, серед подільчан підписи проти помісної Української Церкви, проти надання Вселенською Патріархією автокефалії для Єдиної Української церкви.

Валерій Понепалюк пожертвував багато грошей для побудову Свято-Миколаївського собору для архієпіскопа Альоші-хряка у Подільську. Потім він казав, що думав, що то будують українську церкву, а не московську. Невже й досі Валерій Васильович не знає, що Борька Мачок працює в церкві держави-окупанта?

Васильовичу, вам, уродженцю Франківщини-Бойківщини, чиї предки воювали за волю України у лавах УПА, невже не западло лобзатися з цими іудами, з цими сатаністами? Мати з ними якісь справи тоді, коли хазяї цих холуїв вбивають наших хлопців на Донбасі?

Мей-мей, сумно

2 коментарі:

  1. Посмотрите на Понепалюка : жена- блядь, он спился . О таких людях ноги вытирают. Они изгои в любом обществе А у арабов эту блчть должны были камнями забить, а ее мужа посадить в яму. Муж должен воспитывать жену, а если она блядь, то чего стоит муж ее?

    ВідповістиВидалити
  2. Я тоже его там видел. Похудел Вака сильно...

    ВідповістиВидалити