пʼятницю, 11 травня 2018 р.

Чемодан, вокзал, Софія! Чергова провокація болгарських сепаратистів на Одещині!

На цей раз чергова провокація болгарських сепаратистів, чергова їхня антиукраїнська акція відбулася під дахом Одеської обласної Ради!

Болгарська газета в Україні "Роден край" вийшла із провокативними антиукраїнськими привітаннями до дат 8 та 9 травня.


Некрофільська газета привітала радянський народ з перемогою у великій вітчизнянній війні 1941-1945 років. Привітали покійничка, мабуть, йому полегшало.

Більше болгарам вітати немає кого. А кого їм вітати? Не болгарський же народ чи болгарську державу, яка офіційно вступила у Другу Світову війну на боці країн "Осі" (Німеччина, Італія, Японія, Угорщина, Румунія, Болгарія) 13 грудня 1941 року, де перебувала з 1 березня 1941 року.  Яка надавала свою територію для агресії німецьких військ у сусідні країни. Яка відмовилась підписувати з СРСР  пакт про ненапад у 1940 році, бо мала намір заключити союз з фашистами.

Тому болгарам так припекло провести радянську агітацію в Україні зараз. "Болгария заметает следы!"

Привітання із 8 травня ще більш казуїстичне і підліше по своїй суті. Вітають з "Днем памяти и примирения в Украине". Тобто, виходить, не між сторонами конфлікту у Другій Світовій, а у середині України. Не з Міжнародним Днем пам'яті і примирення, у між сторонами громадянського конфлікту в Україні. Наче Друга Світова то був громадянський конфлікт в Україні. Наче не було ані німецьких, ані російських, ані болгарських фашистів, які розпалили цю війну! Ну не підлість?

З ким українцям примирятися? Україна не була стороною конфлікту! В Україну вторглися окупанти з усіх боків: радянські в 1939 році, німецькі, румунські та угорські у 1941 році.

Якщо і примирятися, то не в Україні, а з колишними загарбниками-окупантами! (Хоча окупація України одним із балканських народів відбувається і без військових дій, злочинним кримінальним шляхом!)

Так само як і зараз болгари стверджують, що немає ніякої війни з росією, є громадянський конфлікт усередині України. І подібні провокації-привітання потрібні болгарським сепаратистам-колаборціоністам аби підкреслити саме цю тезу. Тоді внутрішній конфлікт, зараз - внутрішній конфлікт.

Але в цій ситуації  все набагато занедбаніше. Бо "Роден край" всеукраїнська газета болгарів України, яка фінансується державою Україна. Тобто, ми з вами з наших кишень фінансуємо болгарський сепаратизм і колаборціонізм.

Тобто, держава Україна сприяє національному і культурному розвитку балканської нацменшини, яка прибула на українські терени 200 років тому, а ця меншина за наші виделені їм гроші веде проти нас антиукраїнську пропаганду і ціліспрямовано працює на руйнацію держави Україна.

Люди, яким ми надали 200 років тому притулок на українських землях, нищать на цих землях усе українське, ненавидять усе  українське і відкрито підтримують ворогів України! (Виступають проти побудови українських церков, відмовляються вчити українську мову, спілкуючись виключно мовою окупанта, відмовляються йти служити в ЗСУ, розброюють представників військоматів і поліції, використовують у побуті радянську та російську символіку! тощо)

У нас у державі склалася парадоксальна ситуація, коли національну нетерпимість продукує національна меншина!!!


Продукує її агресивно і безкарно!!!

Газетка розміщується у приміщенні Одеської обласної Ради.


Арендує за символічну ціну приміщення. Користується покровительством депутатів облради, зокрема Димчогло і Паращенка. Також їй допомагає Антон Кіссе.

Парадоксальна ситуація: два конкуруючі болгарські кримінальні клани, Паращенка і Кіссе, об'єдналися у гарячих обіймах у справі антиукраїнської пропаганди. Скільки вовка не годуй...

Подивіться також на кількість болгарів у Одеській області і непорівнянну з цим відсотком кількість депутатів болгарського походження в Одеській облраді!


Складається враження, що ці мандати просто купуються представникам-лобістам етнічного злочинного угрупування на кримінальні гроші...

Інакше пояснити подібний дисбаланс неможливо.

Держава Україна має перестати бути толерантною до сепаратистів і злочинців. Бо вони ніхуя не толерантні до держави Україна. Сплять і бачать її у домовині.

Правоохоронні органи Одещини мають їсти не болгарський, а український хліб.

А представникам редакції газети "Роден край" наше побажання ми вказали у заголовку статті

П.С. А забули, для початку потрібно дати копняка Льошику Гончаренку, політичному даху болгарських сепаратистів і кримінальників!

5 коментарів:

  1. Болгари обнаглели! Отжимают у нас в районе все! Кидают людей! Бандюки они все! Гнать их поганой метлой!

    ВідповістиВидалити
  2. А Гончаренке правильно ветераны на встрече врезали! Всю правду-матку сказали. Он мычал и краснел. Я не я и хата не моя. А оченята бегают, такие лживые. Ивановский КЭТ ничего этого не показал. Лживое телевидение. Там эта старуха директором сидит и Иванову жопу лижет.

    ВідповістиВидалити
  3. Пустили колись болгар на свої землі, тепер маємо головицю. Воно мені каже:"я не виноват, что моя родина оказалась в Украине"... Бери клумака і вали на свою Батьківщину, а не псуй мою, българска хора!

    ВідповістиВидалити
  4. А чего на этих несчастных болгар все оскалились? Они дети своего времени- такие же барыги, как и Понепалюк, мзду платящие. Они все подставные лица. Жопы одним слрвом

    ВідповістиВидалити