суботу, 5 травня 2018 р.

Гарік Чорний виявився шлюбним аферистом!

Завітали до нашої криївки наші друзі-джерела з Балтського відділку поліції. Випили ми трохи джерельної як сльоза і розповіли нам балтяни про цікавий випадок зі своїх трудових буднів. Мовляв, прийшла до них заплакана жінка і попросила знайти  її чоловіка, який пернув і щезнув, разом з усіма її заощадженнями. Каже, що був він "настоящий полковник". Причому податківець і тайнос агентос...

Щось почулось нам знайоме "в диком плаче ямщика". Попросили ми його фото. Бо усіх полковників на теренах нашої малої батьківщини ми знаємо, з різних сторін полковників, і з поганої, і з гарної. Та й, взагалі, їх можна перелічити на пальцях однієї ноги.

Ось фото дорогоцінної пропажї чоловіка балтської Тані:

                                                               Блеканян Гарген Бздюхович 


По підробному, як виявилося, паспорту одружився цей волоцюга.

Доручили редакції провести розслідування. Особа була ідентифікована, як Ігор Борисович Чорний, дрібний аферист і підорас.

Зараз, із посвистом пролітаючого між ніг відра, доїть, від імені Жопоблоку, недоумкуватих подільських фермерів, яких раніш обкладав кримінальним податком, від свого власного імені.

У короткий період між цими двома кримінальними бізнесами, підробляв шлюбним аферистом. Як з'ясувалося, цей Гарген Бздюхович обікрав не одну жіночку, і не в одному районі Північі Одещини. Плакали від дій шлюбного афериста Гаріка Чорного жіночки Подільського, Балтського, Окнянського, Кодимського, Савранського, Кодимського та Любашівського районів. Усього 16 загублених жіночих душ.

Ну що у баб, що у подільських фермерів, мізки кур'ячі (крім, звичайно, наших бойових подруг!) а Чорний курятину любить не менше, аніж рибу, недарма донедавна кришував контрабанду кур'ячих окорочків з Придністров'я.

Душогуб Чорний крав у жінок усе, від гребінців для розчісування волосся на лобку до килимків із собачих будок.

Зараз ці килимки прикрашають його квартиру в Чудо-Городє, в Одесі. Оскільки дружина Галка, розлючена його чисельними зрадами із доярками, вигнала його з ліжка, мнимий Гарген спить на собачих килимках біля дверей.

Але не тільки колишні, але й нинішні  подільські правоохоронці полюбляють займатися шлюбним аферизмом. Просто пошесть якась!

Змушені попередити усіх чесних жіночок, які прагнуть вийти заміж, не тільки ховати гроші в трусах, але й пильно придивлятися до своїх обранців. Погони - це ще не гарантія якості!

А то буде, як у тому анекдоті:
- Який мерзотник, я йому вірила, а він вкрав у мене 10000 долярів!
- А де ти їх ховала?
- У трусах.
- Так, що ти не відчувала, що він тобі у труси рукою лізе?
- Так я ж думала, він лізе туди з чесними намірами!

У якості безкоштовної гуманітарної допомоги ми надаємо фото і інформацію про найвідоміших шлюбних аферистів Подільщини та Півночі Одещини:

                Юра Парфірич Тьоркін, 8 обманутих жінок, у колі аферистів погоняло "Унылый"


                       Кирило Зашоріс, 5 обманутих жінок, у колі аферистів погоняло "Тигрёнок"


                   Толя Лошадкін, 9 обманутих жінок, у колі аферистів погоняло "Манда Кобылья"


П.С. Кохайтеся, чорнобриві, та не з шахраями!

17 коментарів:

  1. ))))))))))))))) Ржу нимагу!!!! Ну партизаны вы даёте! Точно в десяточку!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. О Конь точно гоблин сраный!

    ВідповістиВидалити
  3. У Шориса нос растёт как у Буратины с каждым обманом )) Не хер Кирюша баб дурить! Ты же женатая сволочь!

    ВідповістиВидалити
  4. Да к вам в Подольск и приезжать опасно ))) Особенно этот последний маньяк в погонах. Сразу видно, что извращенец! )))

    ВідповістиВидалити
  5. Все, кто на фото - уроды и твари.

    ВідповістиВидалити
  6. А Тиора шо, хую молится?

    ВідповістиВидалити
  7. Чорний усіх баб порепаних в Ананьївському районі переїбав, усім казав, що із своєю козою розведеться, бо вона дура і дістала його і одружиться на цій жінці. Мені Машка із Байталів розповідала. Воно у цих порепаних селянок на колінах поїбатися вимолювало. Поц.

    ВідповістиВидалити
  8. Игорь Чёрный реальный пидарас. Его опустили преднемтровцы и сожгли ему автомобиль. Очко разорвали за то, что взял за контрабанду окорочков деньги, а сам слил тему СБУшникам и те их задержали и повторно сечли с них деньги. Чёрному разорвали дому и тот зашивал в больнице в Киеве. Это известный факт.

    ВідповістиВидалити
  9. Чорный Игорь Борисович не только аферист но и классический пидарас. Приднестровские урки опустили (совершили акт мужелоства) его и обосцали за то, что он будучи мусором налоговой взял деньги за контрабанду спирта, а сам информацию слил другим правоохранителям и те задержали контрабанду. После этого сожгли ему мерседес. Эта история известна в Подольске. С разорванной жопой Чёрный был доставлен в больницу где жопу заштопали и поставили клапан.деньги на лечение давал "Лапух" Он может подтвердить , что жопа Чёрного обошлась ему 10 тыс. Долларов

    ВідповістиВидалити
  10. Чорный Игорь Борисович не только аферист но и классический пидарас. Приднестровские урки опустили (совершили акт мужелоства) его и обосцали за то, что он будучи мусором налоговой взял деньги за контрабанду спирта, а сам информацию слил другим правоохранителям и те задержали контрабанду. После этого сожгли ему мерседес. Эта история известна в Подольске. С разорванной жопой Чёрный был доставлен в больницу где жопу заштопали и поставили клапан.деньги на лечение давал "Лапух" Он может подтвердить , что жопа Чёрного обошлась ему 10 тыс. Долларов

    ВідповістиВидалити
  11. Чорный Игорь Борисович не только аферист но и классический пидарас. Приднестровские урки опустили (совершили акт мужелоства) его и обосцали за то, что он будучи мусором налоговой взял деньги за контрабанду спирта, а сам информацию слил другим правоохранителям и те задержали контрабанду. После этого сожгли ему мерседес. Эта история известна в Подольске. С разорванной жопой Чёрный был доставлен в больницу где жопу заштопали и поставили клапан.деньги на лечение давал "Лапух" Он может подтвердить , что жопа Чёрного обошлась ему 10 тыс. Долларов

    ВідповістиВидалити
  12. Пидарас или пидараст ?

    ВідповістиВидалити
  13. Черный пидарас или пидараст черный. Вот в чем вопрос.

    ВідповістиВидалити
  14. Если в черную жопу вставили клапан, то это клапан возвратный или невозвратный ? На сколько атмосфер этот клапан рассчитан. ? Каким образом контролируется испускание зловонья ? При вышеперечисленных вопросах, может ли уважающий себя гей пользовать клапан, вставленный в черную жопу ? И не нарушаются ли при этом права активных геев ? А если таки права геев нарушаются, то незакроет ли при этих обстоятельствах безвизовый режим с Европой ? Очень интересный клапан, однако !!!!!

    ВідповістиВидалити
  15. Добряче сказано про чорну жопу.

    ВідповістиВидалити
  16. Классная статья! А главное правдивая! )

    ВідповістиВидалити
  17. О це ще той шахрай і не тільки по жінках!

    ВідповістиВидалити