суботу, 26 травня 2018 р.

Війна за кацапку, або збентежена свідомість подільського сепара-содоміта Міші Десятникова

Котовські Партизани у захваті!

Сепар Міша Вонючка-Десятников написав заяву в усі інстанції, включаючи Господа Бога, на свого подєльніка  Віталія Левицького, якого до цієї заяви усі вважали громадським активістом і сумним віслючком Іа, а він виявився бозна чим під трусами свастика та ще й заскорузлим кримінальником-рецидівістом із зоофілічними нахилами до корови Наташі.

Ми здогадувалися, що подільські сепари - гвалтівники, кати, злочинці усіх мастей та ще й полюбляють рольові ігри на межі розумової та фізичної інвалідності, але що найпершим конченим збоченцем, людиною вщент підлою і тричі двуликою серед них виявиться зовнішньо сумирний і благосний гітлеровськими вусиками Віталька Левицький, нас трохи збило з пантелику, як допінг проби кацапських спортсменів розгублені міжнародні спортивні організації. Ну маньяк, але ж не МАНЬЯК-МАНЬЯК-МАНЬЯК!

Але не вірити збентеженій свідомості, підірваним по самі яйця моральним устоям та обуреним до коренів волоскам у носі Михайла Десятникова ми не можемо. Тому, що це ще більше підірве здоров'я сера-пера Михайла і курс долара на залізничному вокзалі.

Ось ця епістолярна цидулка у жанрі порнографічний хоррор:




Який негідник, мерзотник і покидьок цей безсоромний нелюд Левицький: отак насрати в незаплямовану душу, чисті мізки та потерпілу від ганьби, знущань і збоченних розправ свідомість Михайла Десятникова! Отак витерти свої брудні когтисті ноги об моральні уявлення чесного добропорядного громадянина М. Десятникова! Отак налякати його своїм непередбачуваним хуєм! Це повний пиздець!

Содомія Левицького дуже збентежила Мішу і він просить обов'язково залучити його для отримання низких документів та чисельних відомостей про підробиці радикальних дій цього безсоромного неврівноваженного нелюда. Словом, в наступній заяві Десятников має надати сводки Гідрометцентру про випадіння золотогу дощу на Натаху Рязанову із хмарки Левицький, рецепти копрокухні від шеф-кухаря Левицького та інші, цікаві мішіній запаленій уяві, родзинки.

Насправді ж, з коровою Натахою усі описані в заяві дії вчиняв сам Десятников, тому так легко і сочно описав їх у своїй порнокляузі. Їх протиприродний зв'язок триває вже багато років, і Міша навіть не боїться опарафінитися занурюючись у 150 кілограмів сала, і посмоктуючи сало, і роблячи із сала шинку періодичними порками корови Натахи під вигуки: "Цабе-цабе, гойка"!

Але за нашою інформацією шістидесятирічній волохатій худобині Натахі Рязановій безтямно і палко, аж до бесперервного слиновідділення, закортіло прєлєстей тіла Адоніса-Віталія. Вона довго і безплідно брудно домагалася громадянина В.Левицького, пісяючи окропом йому не туфлі. Навіть, у якості заохочення, оплатила йому двомісячну подорож по Європі, розраховуючи на фізиологічну подяку.


Віталій Левицький у Європу скатався з вітерцем, але віддячувати корові натурою навідріз відмовився, мотивуючи тим, що він не ветиринар і скотоводським волонтерством не займається. Хитрий, одначе.

Коли ж про натахині охи-ахи амури-тужури коров'ячі гламури дізнався добропорядний збочинець В.Десятников, він страшенно приревнував свого, як виявилося підлого і двулічного!, подєльніка і вирішив відомстити йому звичним для себе способом: написав оперу, оперу "Сєпарські пацюки в банці". З якою редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ ознайомлює широку громадскість Подільська.

Щоби усі бачили, як сепари від бессилля дрочать одне на одного, стоячи по коліна в гамні. Отакі вони шанувальники путіна-хуйла.

І навіть спільна палка любов до путіна-хуйла, і навіть спільна праця на жопоблок, і навіть нерозділенні срібники від підораса Гаріка Чорного не можуть зупинити пацюків-сепарів, коли прийшов час зі страху жерти одне одного.



Наразі персонажі перебувають у такій диспозиції: Корова Натаха дременула на свою батьківщину кацапію, і зі свого Новосібірська пише божевільні пасквілі-кляузи на українських патріотів. Переважно на Янчевського, Ярошенка, Тіору. Звинувачуючи їх з теренів країни-окупанта у тому, що вони не є патріотами України, і, взагалі, агенти фсб. До речі, Корова, яка балотувалася на посаду мера Подільська, має подвійне громадянство, порушуючи таким чином законодавство України. Куди дивиться поліція і СБУ?

Десятников, на якого заведена купа карних справ прокуратурою, поліцією та СБУ, мріє усе звалити на Левицького, і дрочить тремтячи від переляку та насолоди помстою, використовуючи при цьому екологічно чисту, перевірену на відсутність радіації, штучну коров'ячу манду-вагіну. Також він має сподівання, що володимир путін-хуйло не стане зазирати хтиво на Корову Натаху Русскую Красавіцу, а з Левицьким він впорається за допомогою кляуз і крючкокотворства. На крючкотворство по ночах заточує свій хуй скрєпним рашпілем.

Левицький мріє про інші персики і сподівається, що Корова Натаха вистигне і знову принесе йому грошенят у ратицях.

Щури...

4 коментарі:

  1. Милые бранятся, только тешатся! )))

    ВідповістиВидалити
  2. Точно, в заяве Миша Вонючка описал то, что он сам с Рязановой делал ))) Даже выдумывать не пришлось ))) Фуууууу!!!

    ВідповістиВидалити