вівторок, 8 травня 2018 р.

Гучна резонансна перемога Котовської місцевої прокуратури над тютюново-алкогольним злочинним спрутом. Браво!

Котовська місцева прокуратура під керівництвом Віталія Олександровича Мельніченка провела блискучу спецоперацію проти тютюново-алкогольної мафії на Одещині.

Операція планувалася дуже ретельно і таємно. І була проведена несподівано, раптово і ювелірно.

Подібного масштабу операції не проводились на наших теренах вже років зо п'ятнадцять щонайменше! Що характерно і показово. Бо КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ неодноразово підкреслювали заслугу Віталія Олександровича Мельніченка в організації роботи Котовської прокуратури. У тому, що він надихнув свій колектив, дав змогу підлеглим реалізуватися у професії    http://kotpartizanen.blogspot.com/2018/03/blog-post_48.html    - і ось результат!

Навіть Котовські Партизани у шоці і захваті від цієї спецоперації! А нас не так легко чимось приємно здивувати...

Одеські та києвські професіонали-правоохоронці, яких ми розпитали, відгукуються про цю операцію із захопленням. Резонанс від проведенної операції на усю Україну. Можливо, увійде у підручники.

Подільська прокуратура подала приклад справжнього професіоналізму і добросовістності.

Особливо хочеться відмітити хлопців з Котовської місцевої прокуратури. Вони працювали вдень і вночі над підготовкою операції, вони провели її, вони власноруч документували усі докази, вилучене злочинне обладнання, продукцію, злочинців. Без перерви на обід і сон.

Браво, хлопці!

Ви зробили роботу, якою будете завжди пишатися!

Бо найбільший у цьому світі кайф, це кайф від класно зробленної роботи!

Хочеться подікувати також хлопцям із Подільського МОРВ ДПСУ! Їхня розвідка відпрацювала блискуче! Взаємодія між правоохоронними органами в ході операції була ідеальна.

Нєвод спецоперації був закинутий широко. Слідчі дії працівниками Котовської прокуратури проводилися на території Любашівського, Березівського, Лиманського, Овідіопольського та Подільського районів.

За результатами, виявлено:

1. За адресою: Одеської обл., смт. Любашівка, вул. Лермонтова, 13 була конфіскована потужна лінія з виготовлення цигарок, декілька мішків тютюну та велика кількість нефасованих цигарок нібито придністровського та російського походження, які виготовлялися в підпільному цеху




2. За адресою: Одеська обл., Березівський район, с. Садовое (приміщення ферми) в ході оперативних дій була вилучена промислова лінія з виготовлення цигарок, велика кількість цигарок "Military" (близько 200 тис. пачок), цигарки "Astru" (близько 200 тис. пачок), акцизні марки Республіки Молдова та російської федерації, порожні пачки для цигарок (близько 500 тис. штук), великаа кількість цигаркового паперу, коробки і скотч для транспотування у величезній кількості.














3. За адресою: Одеської обл., Лиманський (Комінтернівський) район, с. Кубанка, вул. Новокубанська дорога (складські приміщення) була в ході оперативних дій вилучена універсальна лінія по переробці тютюну, велика кількість подрібленого та не подрібненого тютюну





4. За адресою: Одеська обл., Лиманський (Комінтернівський) район, с. Ілічанка, вул. Шкільна, 15 було в ході оперативних дій вилучено станок для виготовлення цигарок, цигарки марки "Brass", виробництва Китайської Народної Республіки, цигарки марки "Romantic", виробництва Китайської Народної Республіки, цигарки марки "Super SK", виробництва Великобританії, усі цигарки без акцизних марок!, а також велика кількість молдавських цигарок із акцизними марками. Шахраї організували бізнес з розмахом: мали багато печаток різних фірм, і навіть пломби для опечатування вантажних транспортних засобів з пломбіратором. У цеху знаходилася незареєсстрована зброя ( у кількості поки ще редакції невідомій)





5. За адресою: Одеська область, Овідіопільський район, смт. Велика Долина, вул. Станційна, 55 в ході оперативних дій вилучено: велику кількість спирту у бочках та техніччне обладнання


Товар вилучено Котовською місцевою прокуратурою Одеської області та передано на відповідальне зберігання у відповідні законом структури.

Попередня сума оцінки вилучених товарів склала 10 млн. 347 тис. 990 грн.

Звичайно, тут не підраховані ті збитки, які понесла мафія від утрати прибутків і прикриття злочинного бізнесу. Думаємо, вони перевищують вказану суму в сотні разів. Тож удар по мафії нанесений  дуже серьйозний.

Також нові канали, нові шляхи, нова логістіка, нова фабрична інфраструктура, обладнання для злочинних схем потребує великих грошових вкладень.

Хоча... це може й не відбутися. За нашою інформацією, в ході обшуків виявлені і потягнулися нові ниточки до щупалець спруту.

Тож тепер усе, остаточне добиття спруту, буде залежати від волі керівництва. Наскільки ми знаємо, така воля є. І вона продукує до нових звершень.

І головне, є досвід у плануванні і проведенні таких масштабних спецоперацій.


А ми, подільчани, будемо пишатися тим, що Подільщина відкрила для України свого українського комісара Каттані. Вправного і непідкупного борця із мафією, прокурора Віталія Мельніченка.

Героям Слава!

18 коментарів:

  1. Молодцы прокуроры А когда прокуроры займутся бандой Иванова А.П. ?

    ВідповістиВидалити
  2. Відповіді
    1. Так. Але офіційно називається Котовська місцева прокуратура. Тож будемо ретельно точними

      Видалити
  3. Мельниченко реально герой! Операция супер! И вообще он навёл порядок в прокуратуре и городе. Мы забыли, что такое криминальный безпредел которым всегда славился наш город...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На счет беспредела не согласен,тут еще работать и работать.

      Видалити
    2. Межі досконалості немає. Але зрушення і зміни - кардинальні. І, нам видається, принципові з боку прокуратури

      Видалити
  4. По наркоте надо отработать. Наркомания большая беда нашего города. А прокурору Мельниченку удачи! Всегда поддержим.

    ВідповістиВидалити
  5. в села Садове знали, що там фабрика, влада знала - це Новокальчевська ОТГ, і, можливо, дільничний знав, 2 роки прцювала ця фабрика, на базарі в самій Березівці були цигарки без акцизу, всі знали, де їх роблять - купуй досхочу. Чому 2 роки ніхто нічого не робив?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. чому не робив ніхто нічого? Нам здається, що це риторичне запитання...

      Видалити
    2. Допоки скрізь не почнуть з'являться такі правоохоронці, як Віталій Олександрович Мельниченко, не буде порядку, кримінал буде продовжувати керувати нашими містами і селами. Заробляти на людях гроші, труячи їх фальсифікатом

      Видалити
    3. А чому місцеві мовчали знаючи про ці злочини - потребує додаткового розслідування. Чистити треба до кінця

      Видалити
  6. Не заступаючись за мера Іванова, якого ми глибоко не поважаємо, зауважимо, що такої мерзоти худобини, як Гарік Чорний годі шукати

    ВідповістиВидалити
  7. Мельниченко делает то, что ни один котовский прокурор до него не делал. Делает свою работу классно и чётко. Мы можем вспомнить хоть одно резонансное преступление раскрытое Галактионовым? Нет. Ноль еффективности у Галактионова. Он только бабок, что торгуют семечками на базаре, арестовывал. Таким образом нагонял себе статистику раскрываемости. Городу и району очень повезло с нашим прокурором Мельниченко

    ВідповістиВидалити
  8. А почему Янчевский не пишет заявление в прокуратуру по преступной деятельности Иванова и его шайки ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спитайте у Олега Івановича

      Видалити
    2. Він поки ще, на жаль, не у лавах загону Котовських Партизанів :)

      Видалити
  9. В Балте строят дом культуры, в Ананьеве- парк, в Измаиле- дворец спорта, а в Котовске бессмертный Иванов - ворует. Уже наворровал 650000000 гривен , на которые можно построить и дом культуры, и парк, и дворец спорта.

    ВідповістиВидалити