вівторок, 8 травня 2018 р.

Подільські поліцейські класно відпрацювали по вирубщиках лісу

Поліцейські затримали «дроворубів», які почали готуватись до нового опалювального сезону.

Мікроавтобус «Iveco» і три складометри незаконно спиляної деревини вилучені. За фактом незаконної порубки лісових насаджень відкрито кримінальне провадження.


До поліції надійшло телефонне повідомлення від журналіста місцевого видання (за нашою інформацією це Олег Голуб, КП) про те, що невідомі особи пиляють дерева в лісопосадці, розташованій вздовж залізниці неподалік села Петрівка. Група реагування патрульної поліції Подільського відділу поліції виявила трьох чоловіків віком 39, 27 та 25 років, які за допомогою бензопили «заготовили» близько трьох складометрів деревини. Для транспортування правопорушники мали намір використати вантажний мікроавтобус.


«Поліцейським один з чоловіків пояснив, що раніше у них був дозвіл на санітарну вирубку в лісосмузі вздовж залізниці. Але на момент затримання громадяни діяли незаконно і будуть відповідати за ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України, - прокоментував подію начальник Подільського ВП Микола Піщанський. - Хочу подякувати активним і небайдужим подільчанам за співпрацю».

Транспортний засіб з деревиною поміщено на штрафмайданчик, бензопилу долучено до матеріалів кримінального провадження. Правопорушникам загрожує від трьох до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на той самий строк.

Від Котовських Партизанів: деякі шахраї і волоцюги із організованного злочинного угрупування Чорного-Галактіонова знов підняли голову і намагаються заробити грошей і рейтингу на цій темі. Бо саме ці кримінальні злодії здійснювали цей кримінальний бізнес, поки їх не витурили, давши копняка інші хлочинці (про інших буде далі) Тож банда Чорного-Галактіонова, скориставшись ситуацією, безсоромно мріє знов повернути собі прибутки на цій злочинній схемі вирубки лісів. Знов зареєстрували фейкову організацію із "патріотичною" назвою, щоби, як при прокурорі Льошенькі Галактіонові, шантажувати усіх і вимагати гроші. "Гумовий захист 2015" та "Гомрада" вже цих бєспрєдєльщиків не влаштовує. Вони почули запах здобичі, бо десь підгнило, а шакали завжди на гниль тягнуться.

Та Котовські Партизани впевнені, що Подільський відділок Нацполіції під керівництвом Миколи Пііщанського впорається із цією злочинною схемою і наведе порядок у цій царині.

Залишилося тільки усунути організаторів масової вирубки лісів у Подільському та сусідніх районах, а саме: підполковника поліції Анатолія Конєвщинського та його подєльніка тренера по боксу та організатора і натхненника "тітушок" Максима Максимова.

А то у начальства в Одесі може скластися враження, що це Толік-Нолік просто здає конкурентів по злочинному бізнесу. Що він знову усіх розвів на свою користь



Подільський відділ поліції в Одеській області

https://od.npu.gov.ua/news/zvichajni-novini/policzejski-zatrimali-drovorubiv-yaki-pochali-gotuvatis-do-novogo-opalyuvalnogo-sezonu/

Немає коментарів:

Дописати коментар