середу, 9 травня 2018 р.

Справедливість понад усе!

Одеського поліцейського старшого інспектора Києвського райвідділку Манзюка відсторонили від роботи і призначили службову перевірку за негативні висловлювання про воїнів, що захищали Україну на війні на Сході.


Але чому така вибірковість?

Підполковник Подільського відділку Національної поліції України Анатолій Конєвщинський неодноразово поливав брудом воїнів АТО, відкрито висловлював сумніви у їхньому подвигу, порушував їхні громадянські права, заявляв, що він на війну не піде, бо це не його війна, що він має дбати не про Україну, яка йому нафіг не впала, а лише про власне потомство. І ця особа продовжує працювати у поліції.

Чому?

Може тому, що він заносить комусь наверху у клювику?

Тупо платить за право бути сєпаром?

За право сєпару працювати в українській поліції і казково збагачуватись на злочинних схемах?

Бити й катувати бізнесменів, віджимаючи їхній бізнес? Торгувати в місті наркотою? Перебувати в організованих злочинних угрупуваннях (ОЗУ), зокрема Валєри Ковальова? Торгувати секретними поліційними документами? Прикривати кримінальні справи за гроші?


Нє, у морг - значить, у морг

1 коментар:

  1. Что один мурло, что другой мурло. Их бы обоих на фронт, на передок, в окопы на год. И пусть после скажут что небудь подобное, что позволяет себе этот гнус Коневшинский...

    ВідповістиВидалити