четвер, 17 травня 2018 р.

Якщо навколо тебе усе чудово і тобі усі посміхаються - скажи наркотикам: ні!

Після виходу на шпальтах нашого видання статті про гучну і резонансну на рівні усієї України спецоперацію Котовської міської прокуратури проти виробників і торговців фальсифікованими тютюновими виробами алкоголем  
http://kotpartizanen.blogspot.com/2018/05/blog-post_87.html   , подільчани дуже схвально відгукнулися про роботу нинішнього складу прокуратури та її керівника Віталія Мельніченка.

Звичайно, мешканці міста звернулися у коментарях під статтею з розповідями про інші кримінальні негаразди у нашому місті та побажаннями у яких саме площинах треба посилити увагу правоохоронців. Найбільше скарг було на розквіт наркоторгівлі в нашому місті і в Північному регіоні області у цілому.

Як виявилося Котовська місцева прокуратура вже плідно працювала в цьому відношенні - і результати не забарилися.

У Саврані було затримано особу, що займалася незаконною торгівлею наркотиками.

Котовська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

У ході слідства прокурори спільно з працівниками поліції виявили та вилучили близько 60 г наркотичної речовини – канабісу.




Установлено, що мешканець смт Саврань зберігав фасовані наркотики для подальшого збуту.

У вівторок, 8 травня, правоохоронці повідомили вказаній особі про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Савранського ВП Балтського відділу поліції.

Від Котовських Партизанів: Збут марихуани в смт Саврань задокументований Котовською місцевою прокуратурою спільно з савранськими поліцейськими у ході оперативної закупки. Хлопці працюють чисто.

Віримо і знаємо, що невдовзі наркоторговців Півночі Одещини чекають нові викриття і арешти. Про всі ці події КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ інформуватимуть громадскість міста, регіона і України.

Прокуратура Одеської Області

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1040971232718603&id=501343846681347

2 коментарі: