пʼятницю, 25 травня 2018 р.

Котовська міська прокуратура продовжує наносити разючі щільні удари по наркомафії Одещини

Котовська міська прокуратура під керівництвом Віталія Олександровича Мельниченка знешкодила ще одну ланку розповсюдження наркотиків у нашому регіоні.

Ми вже писали про спецоперацію Котовської міської прокуратури у Саврані   http://kotpartizanen.blogspot.com/2018/05/blog-post_49.html

Але, як бачимо, робота ведеться комплексна і тепер прийшла черга Балти, бо ниточка потягнулася саме туди.

Котовська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

У понеділок, 21 травня, за клопотанням прокуратури підозрюваному у збуті наркотиків судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави 141 тис грн.

Так, у ході розслідування прокурори спільно з працівниками поліції виявили та вилучили близько 30 г наркотичної речовини – канабісу.







Установлено, що мешканець м. Балта зберігав наркотики для подальшого збуту.

Правоохоронці затримали вказаного громадянина та повідомили йому про підозру.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Балтського відділу поліції під процесуальним керівництвом і наглядом Котовської міської прокуратури.

Ми впевнені, що на цьому результаті робота по знешкодженню наркомафії на теренах нашого регіону лише набуде обертів. Усі дії працівників працівників Котовської міської прокуратури свідчать саме про це.

Та й ані для кого не секрет, що ниточки злочинного спруту наркомафії ведуть у Подільськ. Обрубані в Балті і Саврані щупальці  лише наближають до злочинного лігва спрута наркомафії. (Ред. КП)

Прес-служба прокуратури Одеської області

https://od.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=229889

4 коментарі:

  1. Прокуратура стала реально працювати по реальних злочинах. А раніш Падлактіонов лише бабусь на базарі заарештовував і таким чином робив собі статистику.

    ВідповістиВидалити
  2. Краще займіться Пітаком -Малянюком-Чебанихою. Як вони дурять і грабують людей.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це звернення до редакції КП чи до Котовської місцевої прокуратури?

      Видалити
  3. Мельниченко - молодец. Воюет с местной мафией серьйозно.

    ВідповістиВидалити