середу, 30 травня 2018 р.

Депутат Олексій Гончаренко повністю профінансував Кодима-Фест із власної кишені!

Скромний меценат і філантроп Льошик Кокс-Гончаренко мимоволі несамохіть проговорився у розмові із журналістами, що це саме він на власні гроші профінансував етнофестиваль "Кодима-Фест".

Цю тему підхопили його помічники, які розплескали усім, у тому числі й мешканцям Подільського району, що ось Олексій Олексійович зробив Кодима-Фест, профінансувавши його, а тепер зробитьу Подільську до дня міста ще крутіший фестиваль. І усе за власні гроші. Тому що любов Олексія Коксовича до мешканців Півночі Одещини, особливо виборців 137-го округа, безмежна, і, навіть, йому самому незбагненна.


Тож голови сільрад Кодимського району, керівництво району та усі гості фестивалю мають бути вдячні Льошику, як земля колгоспу. Без його суворого наказу і грошей і Павлік-Равлик Мега Штани би не приїхав, і Хати Трипільскої не було б, і, взагалі, кури б фестиваль лапами загребли.

Також штабісти Гончаренка розповіли ніяковіючи від скромності, сенсаційну новину, що саме променевосяючий і широкоохватнопісяючий Льошик вибив у бюджеті фінансування ремонту дороги Балта-Кодима, що без нього нічого б не вийшло з грошима, і що це довелося робити ледь не приставивши левольверта до скроні деяких панів з облдержадміністрації, особливо лисіючих. Так що тепер усі водії і породілля теж мають бути вдячні депутату О.О.Гончаренку за дорогу і неусипну турботу.

Сам Олексій Олексійович, скромний до почестей, навіть на фестиваль приїхав лише на другий день. Бо він не любить піару. Навіть заслуженого. А за незаслужений готовий вбивати держчиновників, що використовують адмінресурс для підвищення власного рейтингу трембітами і глечиками.

Олексій Гончаренко приїхав навіть без наглядної агітації. Навіть скромно не одяг затаскану маєчку із надписом: "Олексій Гончаренко - наш майбутній депутат Верховної Ради! Олексій Гончаренко підітре сраку кожному!"



Але знаючі люди кажуть, що метою його приїзду було також і перевірити як місцеві організатори використали кошти, які Гончаренко надав, аби фестиваль відбувся. Чи не вкрали бодай чого? Чи не прилипло до їхніх брудних рук льошикових чистих грошей?

За кожним око та око потрібне!


Ми у захваті від благочинної благодійної діяльності депутата ВР Олексія Коксовича Гончаренка, але тут виникає резонне питання: якщо Гончаренко фінансує із власної кишені фестивалі і міські свята, вибиває самостійно гроші для ремонту доріг та у бюджет міста Подільськ, то чим власне займається наш губернатор Степанов?

Адже Олексій Олексійович має у Раді закони писати, натомість він змушений виконувати заради добробуту народу у вільний від роботи час прямі обов'язки губернатора, який, як виявляється, нічим цим не займається, і якби не Льоша...

Максим Степанов навіть на відкриття Кодима-Фесту не приїхав, проігнорував цю подію. Прислав замість себе свого заступника Терещука, аби той віддувався. Терещуку, як відомо, усе Божа Роса, він - мєнт колишній і сорому не йме. Але робити із свого заступника цапа-відбувайла, терпілу - не красиво, і губернаторові не личить. Ганьба!

Терещук, звичайно, не почервоніє навіть у садо-мазо борделі і відмаже губернатора Степанова з усією притаманною йому мєнтовською смєкалкою і безсоромністю, але ай-яй-яй, і на тлі шляхетної поведінки трудового шершня Гончаренки поведінка нероби Степанова виглядає "блєдной нємощью і організаціонним бєзсілієм"

Пекельною тінню ходив стежками  фестивалю за Коксовичем його бідний небіж, жебракуватий свояк-халамидник та гарбузовий родич усіх знедоленних Мойша Шмушкович.


Курочки Мойші поклялися у приватній розмові у ліжку Котовським Партизанам, що якщо у Льошика не вистачить грошей на Подільськ-Гранд-Мега- Фест, то Мойша підкіне йому пару шекєлєй та золотих царських червінців, що йому бабуся у подушці заповіла. Плачемо нахуй...

Тож ще раз подякуємо від імені усього людства Олексію Олексійовичу Гончаренку за нашу радість, за наше щасливе дитинство, за мирне небо над головою, за організований ним Кодима-Фест. І поаплодуємо йому за зразком Подільського мера Анатолія Іванова, але не в долоні, а дубцем по макітрі.

Заслужив блюзнірський пройдисвіт

16 коментарів:

  1. Сука, думал что он злой клоун, а теперь вижу, что Гончаренко злоебучий пидар!

    ВідповістиВидалити
  2. Гончаренко - проходимец, это знают все в Одессе. Ему доверия нет. Поэтому теперь он смешит Кодыму!

    ВідповістиВидалити
  3. "Тому що любов Олексія Коксовича до мешканців Півночі Одещини, особливо виборців 137-го округа, безмежна, і, навіть, йому самому незбагненна". Ржал, упал под стол. ))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  4. І всі чомусь з ним носяться, як з писаною торбою... От раби злиденні!

    ВідповістиВидалити
  5. Коли називали спонсорів офіційно, то гончаренка не здували навіть і в крапці.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це усе від його скромності. Скромний Льошик сам попросив, аби його не згадували. А то би стали аплодувати так, що руки собі б поразбивали. А Олексій Олексійович дбає про здоров'я виборців!

      Видалити
  6. В Одессе как-то был случай, когда перед очередными выборами разномастные кандидаты по своей дебильной традиции ставили кто где горазд в спальных районах детские площадочки. Так этот крысёныш с утра пораньше приперся на площадку, вечером предыдущего дня поставленную с подачи какого-то другого кандидата, провел там быстренько митинг типа это он облагодетельствовал жителей двора, раздал агитки и свалил по шурику, пока настоящий зачинатель подъезжал. Кто раньше встал, того и тапки, че)
    Так что ничего удивительного, все как доктор прописал))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тобто, шахрайська технологія, що була на Кодима-Фесті, вже давно відпрацьована? Льошик на ній усю свою політичну кар'єру побудував

      Видалити
  7. У губошлепа- долбоеба Гончаренко украли три велосипеда. Браво, Партизаны. Просим на бис.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. то не ми, але подію треба висвітлити, бо архіважлива!

      Видалити
  8. Політична проститутка,що від нього можна очікувати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. та тільки таких підлих шахрайств від політичної повії і можна очікувати

      Видалити
  9. Проститутка- это профессия. Проститутки платят налоги. А губошлеп налоги не платит. Таким образом- он есть политическая блядь. Пассивный пи..арщик.

    ВідповістиВидалити
  10. Рахит засцаный и чмо, пиздун бездейственный как и Пятаки и Паламарчуки убрать таких губошлепов с власти и на пенсию досрочную всех трёх

    ВідповістиВидалити