пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

Повна версія історії злочинів ОЗУ Ковалів. Як крадуть майно у пасажирів міжміських автобусів!

Як злочинна банда Сергія Коваля краде майно і кошти у своїх пасажирів. Схема злочинів (Галактіонов у долі)

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/09/blog-post_6.html

Як відомо, сім'я Ковалів є не тільки монополістом на ринку міських перевезень, і краде гроші з бюджету міста, про що КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ писали раніш неодноразово  http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/07/blog-post_9.html , але й здійснює міжміські пасажирські перевезення. Зокрема, по маршруту Подільськ-Київ-Подільськ та Ольгопіль-Київ-Ольгопіль.

І на цих маршрутах, крім дрібних зловживань, Коваль та його співробітники займаються і вдвертими кримінальними злочинами, як то кражі майна (багажу) у своїх клієнтів-пасажирів.

Спочатку ми думали, що це роблять нечисті на руку водії, яким Сергій Коваль платить мізерну зарплатню, але в ході розслідування встановили, що у цих злочинах приймає участь ОЗУ (організованне злочинне угрупування) на чолі з Сергієм Ковалем. І у здійсненні злочину кожному відведенна своя роль.

Схема виглядає дуже просто: водії вираховують клієнтів, які повертаються з заробітків. Розпитують у них про роботу, про оплату. Потім йде телефоний дзвінок подєльніку, який зустрічає автобус на якійсь із станцій зупинок. Поки нічого невідаючий пасажир сидить у салоні, його багаж видається співучаснику злочина. І той  з ним зникає. По прибуттю пасажира на місце, йому пояснюють, що багажу в нього не було. Звернення у поліцію не спрацьовують. Поліція чомусь не хоче розслідувати ці злочини.

Скарги до керівника підприємства Сергія Коваля теж наштовхуються на глуху стіну. Аякже, він жеж у долі! Схема працює без збоїв.

Ось одна із історій злочину цієї ОЗУ.

Наш земляк подільчанин повертався із Москви, де він працює по контракту в українській фірмі.

Приїхавши автобусом із Москви він пересів на автобус Київ-Ольгопіль, який належить Ковалю. (Цей автобус їде до Подільська, водії повертаються додому у Подільськ, тож багато хто, знаючи це сідає в цей автобус до Подільська). Водії бачили, що він вийшов із московського рейсу, розпитували його про роботу у Москві. Зажадали, аби він свою сумку, у якій були речі, документи та зароблені гроші поклав у багажне відділення.

Після відмови пасажира це зробити, мовляв, сумка йому не заважає, водії заявили, що він забов'язаний це зробити у цілях безпеки, бо якщо трапиться аварія, то сумка заважатиме евакуації із салону.

Пасажир поклав сумку у багажне відділення. Але коли приїхали в Подільськ водії відмовилися видавати йому сумку, заявивши, що багажне відділення порожнє і ніякої сумки у нього не було! Пасажир почав кликати наряд міліції, який знаходився поряд. Тоді водії заявили, що сумка була, але пасажир сам забрав її із багажного відділення і де подів її вони не знають.

(Щоправда один з водіїв пошепки сказав постраждалому, що сумку забрав його напарник і віддав своєму знайомому, але потім, у міліції, від своїх слів відмовився)

Постраждалий О. звернувся із заявою до поліції. І з великим трудом змусивїх приїняти її. Щоправда, допитати водіїв у поліції відмовились, і вже 2,5 місяців ніяких, навіть  елементарних, слідчих дій не проводиться.

Потерпілий О. звернувся до Сергія Коваля із скаргою, на що отримав нахабну відповідь, що їхні автобуси по такому маршруту не ходять!!! І Коваль уяви не має в якому автобусі в нього поцупили сумку! (Он як!, ще й автобуси незаконно ганяє!)

Правда, деякі співробітники Ковалівської конторки-фірми по секрету сказали потерпілому О., що це не перший випадок зникнення речей у автобусах Коваля, що багато людей зверталися із скаргами, але на їх скарги ніхто не реагує! Схема відйому грошей і майна у клієнтів-пасажирів працює, як конвейр!

Словом, людина, яка скористувалася послугами "Панавтосервісу" лишилася без речей, без зароблених грошей і без усіх своїх документів ( паспорта, закордонного паспорта, кода тощо). І без якихось перспектив усе це повернути. Бо клан Ковалів, мабуть, більш поважний для поліції, аніж та людина, яку вони обікрали.

Ось документи по цьому злочину:









Як бачимо, навіть неозбройним оком видно склад злочину, але чомусь прокуратура під керівництвом тоді ще О.І. Галактіонова відмовляла громадянину О. порушувати кримінальну справу, не вбачаючи у цій події складу злочину. І вказуючи лише на недбалість водіїв. Відомо, про приятельські стосунки між Ковалем Сергієм Олександровичем та прокурором Галактіоновим Олексієм Ігоревичем.

Може якраз і втручання Галактіонова і заважає Подільському відділку поліції провести нормальне розслідування цієї нескладної справи?

Принаймні, допитати водіїв та власника автопідприємства?!

Нещодавно, в цій історії сталася дуже цікава подія, яка остаточно проливає світло на цей злочин та його виконавців. Але про це в наступній статті, в другій частині нашого розслідування.

Продовження детективної історії як на маршрутах злодія Коваля людей обкрадають!

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/09/blog-post_80.html

Історія вибухнула фантастичним продовженням! Після того як Котовські Партизани прилюдно зайнялися розлідуванням злочину з обкраданням пана О. на маршруті Київ-Ольгопіль, що належить "Панавтотрансу" Сергія Коваля  http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/09/blog-post_6.html   злодії, побачивши нас у компанії постраждалого, злякалися невідворотньої розплати.

Буквально через день панові О. позвонила невідома і сказала, що знайшла його вкрадені документи. Документи були знайдені в селі Бендзарі Балтського району. Пан О. з'їздив у Бендзарі і отримав від пані Олі N. свої документи у файлику новенькі, які й були. Пані Оля пояснила йому, що вони валялися у траві недалеко від її дому.

Гроші і речі, відповідно, йому ніхто не повернув. Зате слідчий-прокурор наполягає не закритті справи.

Звичайно, пан О. дуже зрадів, бо тепер він може відновитися на роботі за кордоном, і дуже дякував Котовським Партизанам.

Ми теж дуже раді за нього, але...

Але найцікавіше тут у питаннях, які виникають у зв'язку із таємничою знахідкою.

Підкреслимо "дивність" того, що документи таємничим чином знайшлися на другий день після того, як за справу узялися Котовські Партизани, а до того два з половиною місяці чомусь не знаходилися. "Нас терзают смутниє сомнєнія" завжди у таких випадках.

Далі, документи знайшлися дуже далеко від дороги по якій проїзджав автобус Київ-Ольгопіль. Село Бендзарі не лежить на цій трасі. Тобто, злодій міг документи, як непотрібні, скинути 100 разів де завгодно, але викинув їх чомусь у населенному пункті, ризикуючи накликати на себе підозри тим, що там живе, чи буває, чи був у той день. Біля житла, де його могли побачити. Неймовірно. А пані Оля одразу їх знайшла... (знайомства, робота, родичі пані Олі вже пробиваються, думаємо, перетини з кимось із членів ОЗУ Коваля знайдуться, що стане свідчення невипадковості, а навмисності знахідки)

Також дуже дивним і фантастичним видається те, що незагорнуті ні у який целофан, як сказав нам пан О., документи пролежали у траві 2,5 місяці під сонцем і дощем і лишилися новенькими і чистими. Ані собачка на них не попісяла, ані гусак не покакав.

Швидше за усе вони увесь цей час лежали  в іншому місці. і дивовижним чином з'явилися у траві саме тому, що злодії вирішили, коли стало гаряче, кинути кістку постраждалому, абі відчепився. (Але Котовські Партизани самі стануть кісткою у горлі цьому ОЗУ!)

Наполеглеве бажання прокурора закрити цю справу на підставі знахідки документів, не розслідуючи, хто саме їх вкрав, теж наводить на підозри, що за злочином стоїть, або високопоставлена, або просто дуже багата людина. Бо знахідка навпаки мала підштовхнути до форсування розслідування.

Тож Котовські Партизани офіційно заявлять, що допоки пану О. не будуть повернуті усі гроші та компенсовані матеріальні та моральні збитки, допоки не буде офіційно доведено, хто саме на маршруті Київ-Ольгопіль та інших маршрутах Коваля краде речі пасажирів - ми не зупинимося у нашому розслідуванні і доведемо його до кінця.

Ми не лякати злочинців збираємося, а знешкоджувати!

Вор должен сидеть в тюрьме! Кожен злочин має бути покаранним!

Злочинний бізнес сімейства Коваля має припинити існування!


Немає коментарів:

Дописати коментар