четвер, 22 вересня 2016 р.

Нові підробиці злочинної діяльності ОЗУ Сергія Коваля!

Продовження детективної історії як на маршрутах злодія Коваля людей обкрадають!

Історія вибухнула фантастичним продовженням! Після того як Котовські Партизани прилюдно зайнялися розлідуванням злочину з обкраданням пана О. на маршруті Київ-Ольгопіль, що належить "Панавтотрансу" Сергія Коваля  http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/09/blog-post_6.html   злодії, побачивши нас у компанії постраждалого, злякалися невідворотньої розплати.

Буквально через день панові О. позвонила невідома і сказала, що знайшла його вкрадені документи. Документи були знайдені в селі Бендзарі Балтського району. Пан О. з'їздив у Бендзарі і отримав від пані Олі N. свої документи у файлику новенькі, які й були. Пані Оля пояснила йому, що вони валялися у траві недалеко від її дому.

Гроші і речі, відповідно, йому ніхто не повернув. Зате слідчий-прокурор наполягає не закритті справи.

Звичайно, пан О. дуже зрадів, бо тепер він може відновитися на роботі за кордоном, і дуже дякував Котовським Партизанам.

Ми теж дуже раді за нього, але...

Але найцікавіше тут у питаннях, які виникають у зв'язку із таємничою знахідкою.

Підкреслимо "дивність" того, що документи таємничим чином знайшлися на другий день після того, як за справу узялися Котовські Партизани, а до того два з половиною місяці чомусь не знаходилися. "Нас терзают смутниє сомнєнія" завжди у таких випадках.

Далі, документи знайшлися дуже далеко від дороги по якій проїзджав автобус Київ-Ольгопіль. Село Бендзарі не лежить на цій трасі. Тобто, злодій міг документи, як непотрібні, скинути 100 разів де завгодно, але викинув їх чомусь у населенному пункті, ризикуючи накликати на себе підозри тим, що там живе, чи буває, чи був у той день. Біля житла, де його могли побачити. Неймовірно. А пані Оля одразу їх знайшла... (знайомства, робота, родичі пані Олі вже пробиваються, думаємо, перетини з кимось із членів ОЗУ Коваля знайдуться, що стане свідчення невипадковості, а навмисності знахідки)

Також дуже дивним і фантастичним видається те, що незагорнуті ні у який целофан, як сказав нам пан О., документи пролежали у траві 2,5 місяці під сонцем і дощем і лишилися новенькими і чистими. Ані собачка на них не попісяла, ані гусак не покакав.

Швидше за усе вони увесь цей час лежали  в іншому місці. і дивовижним чином з'явилися у траві саме тому, що злодії вирішили, коли стало гаряче, кинути кістку постраждалому, абі відчепився. (Але Котовські Партизани самі стануть кісткою у горлі цьому ОЗУ!)

Наполеглеве бажання прокурора закрити цю справу на підставі знахідки документів, не розслідуючи, хто саме їх вкрав, теж наводить на підозри, що за злочином стоїть, або високопоставлена, або просто дуже багата людина. Бо знахідка навпаки мала підштовхнути до форсування розслідування.

Тож Котовські Партизани офіційно заявлять, що допоки пану О. не будуть повернуті усі гроші та компенсовані матеріальні та моральні збитки, допоки не буде офіційно доведено, хто саме на маршруті Київ-Ольгопіль та інших маршрутах Коваля краде речі пасажирів - ми не зупинимося у нашому розслідуванні і доведемо його до кінця.

Ми не лякати злочинців збираємося, а знешкоджувати!

Вор должен сидеть в тюрьме! Кожен злочин має бути покаранним!

Злочинний бізнес сімейства Коваля має припинити існування!

Немає коментарів:

Дописати коментар