неділю, 4 вересня 2016 р.

Дві сторони однієї медалі! Одна - для героїв, інша - для злодіїв!

Це Кирило Осіпов - боєць Добровольчого батальйону ОУН! Він отримав медаль "За жертовність і любов до України" від нашого патріарха Філарета. Кирило - герой!


Це Ігор Чорний - він хабарник, наркоторговець, рейдер, рекетир, сепаратист і прихильник жопоблока. Він отримав медаль "За жертовність і любов до України" від нашого патріарха Філарета.



(Чомусь отривав він медаль не з рук священника Київського Патріархату, а з рук представника військомата! Як вона туди потрапила? Чому представники військомата церковні медалі роздають?)

Виявляється, що кожна медаль має дві сторони?!!! Хлопець, що воював, ризикував своїм життям і здоров'ям на захисті Батьківщини поставлений в один ряд з наволоччю, що безсоромно грабує північ Одещини і є організатором ОЗУ!

Невже святим отцям із Київського Патріархату усе - Божа роса?

Невже для них медаль не має значення і ціни? Невже її роздають усім на вагу?

Чорний, який має сидити в тюрмі, використовує куплену медаль, аби тюрми уникнути!

Ось він хизується і тикає її в камеру (8 секунд тримає в об'єктиві затуляючи інших лауреатів!)

Людина, яка не воювала і не пожертвувала жодної копійки для АТО, хизується нагородою так, неначе це він був під "Градівськими" обстрілами російської армії, наче це він мерз в окопах і вів нескінченні бої з окупантом! Наче це він виносив з поля бою своїх двохсотих і трьохсотих побратимів.

Ні, Ігор Чорний в цей час віджимав бізнеса, разом з прокурором Галактіоновим обкладав даниною бізнесменів і фермерів, захоплював державні ставки, наживався на контробанді і наркотрафіку.

Коли частина території нашої країни захоплена військами окупанта соромно хвалитися орденами!

Справжні герої так і роблять!

Скажіть, хтось із подільчан знає, що в нашого земляка Олександра Ярошенка (Янгола) є бойова відзнака?

Хтось бачив його з бойовим орденом на грудях? Орденом, який він отримав за участь у бойових діях!!! З рук свого бойового Комбата!

Невже він ходить по Подільську із орденом, тицяє його у відеокамери, хизується ним?

Ні. Бо він - воїн і герой, а не барига й хабарник.

Наші журналісти змогли дістати фото цього ордена. Ось він. Хай вибачить нас пан Янгол, але в оцій істерії навколо "орденоносців" ми хочемо, аби наші земляки знали справжніх героїв, тих, хто прикладом свого життя вірно служить Україні! Не за ордени, а за Божу дяку...


А з орденом Ігоря Чорного історія ще не закінчилась, тільки починається... 
Усі винні в цій афері будуть покарані

Немає коментарів:

Дописати коментар