пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

Про газету "Котовські вісті" яка стало журналом "ГАНДО"

Котовськ давно став Подільськом, районна та міська ради вже кілька місяців як змінили свої назви на "Подільські", а ось газета "Котовські вісті", мабуть, вирішила, що для неї закони не писані? Чомусь вона одна на весь район лишається "Котовськими вістями", і не стає "Подільськими" чи іншими?

Ну якщо подивитися на керівництво цієї газети - все стає зрозумілим: Скуділо - бібліотекар зі стажем, на думку керівництва району - найкращий редактор!

За Скуділо тираж газети впав до 1132 екземплярів, що чітко видно на фото!

За попереднього редактора Сая тираж сягав 2000!

Якщо уважно простежити еволюцію "Котовських вістей", з титульної сторінки кудись "пропав" Президент Порошенко та новини про нього, а поважне місце посів Вован Осіпов, який на шару друкується у цій газеті!

І так, ми пропонуємо класну назву: "ГАНДО", це абревіатура "газета акі не думаючих осіб", на противагу ще одній недогазеті "Слово піздєло" (ця газета - для "думаючих осіб").

Так, газети гарніше мала б назву ГАНДОНИ - абревіатура від "Ганебні дони", які власне і виробляють цю газету, але це задовга абревіатура та забагато честі для газети. Тому най буде просто "ГАНДО"



Як ще на титульній сторінці не з'являється періодично Янукович? Ще не час, мабуть.

Так само якщо уважно придивитися, ви побачите на першій сторінці мапу, на якій чітко прочитується "КОТОВСЬК"!!!

Котовськ, якого декілька місяців вже не існує.

Не існує в Україні Януковича, не існує в Україні Котовська, існує тільки збиткова газета "Котовські вісті", некрофіли старої влади утримують її в напівживому стані, бо вже продали Вовану Осіпову! У якості, начебто, бойового листка на наступні вибори.

Як кажуть: просто бізнес, нічого суспільно значущого...

Немає коментарів:

Дописати коментар