середу, 28 вересня 2016 р.

Прокурор з народом!

У березні 2014 року рейдерська банда, яка називала себе "Патріоти Котовська", опублікувала відео своїх поцілунків з прокурором Галактіоновим у десна! І хоча вже тоді було відомо, що Галактіонов - злочинець, який відняв у людей гуртожиток, перекривши їм воду і забравши під свою дупу вбиральню (маленькі діти мали взимку вночі бігати в туалет на вулицю!) ці пройдисвіти і аферисти знавесніло горлали під камеру: "Прокурор з народом!"

Вони мали намір затащити Галактіонова у свою банду.

Вже влітку 2016 року, коли Галактіонов по самі вуха перебував у створенному шахраями ОЗУ, вони знову показово зустрілися з ним і знову показово горлали: "Прокурор з народом!"

І тільки зараз їхні брехливі слова втілилися у дійсність і стали реальністю. Накаркали ошуканці Льошику повну пазуху...

Льошика Галактіонова вигнали з Прокуратури. Тепер він не знахабнілий злочинний можновладець, а, й насправді, з народом...

Тиняється, мабуть, по під хати...

Його безпосердні керівники дізналися, завдяки відповідальним і чесним громадянам, що повернулися з війни, що Галактіонов вчергове нахабно і пихато порушив інструкцію, пов'зану з Державною Таємницею. Галактіонова викликали на пекучий килим і запропонували, або звільнять по статті, або він пише заяву за власним бажанням. Льоша вирішив, що краще бути з народом, а не з ув'язненими.

І побіг, побіг, виблискуючи підборами і киваючи п'ятками.

Котовські Партизани, попри свою феноменальну скромність!, мусять зізнатися, що теж доклали до звільнення Галаки своїх скромних, дуже скромних зусиль.

Медалі "За жертовність і любов до прокуратури", ми вішати собі не будемо, але з тим, що однім корупціонером і злочинцем в українській владі стало менше, ми себе скромно вітаємо.

Та поки не посаджений головний організатор найстрашнішого ОЗУ на півночі Одещини і підбурювач усіх злочинів цієї банди Ігор Чорний, Котовські Партизани та їхні ясновельможні побратими не відступлять.

Гаріка вже давненько звільнили з Податкової, тепер він на старті перед іншою сходинкою униз свого життя. І добрячого копняка ми йому підготували.

Бо Гаріку давно вже в тюрмі прогули ставлять...

І так буде з кожним, хто зневажливо ставиться до Української Держави, дозволяючи собі її обкрадати!

1 коментар: