четвер, 8 вересня 2016 р.

Російський диверсант Ігор Чорний намагається знищити якомога більше солдатів ЗСУ!

Як колись диверсанти СМЕРШУ з метою знищення ОУН-УПА труїли криниці у Західній Україні так само руками своїх агентів діє зараз росія. Але їхні засоби стали більш ефективними і масовими. Здійснюється намагання знищити саме ЗСУ України. Причому в умовах існування в Україні російської п'ятої колони ці акції стали маскуватися під патріотичні заходи.

Російський диверсант Ігор Чорний, злочинець, який маскується під патріота, провів акцію по збору крові для воїнів ЗСУ. На цю акцію він привів багато людей із так званої групи ризику, хворих на СНІД, гепатит, туберкульоз та інші небезпечні хвороби, які швидко розповсюджуються побутовим шляхом. В умовах війни це гарантований вибух епідемії та розпад армії.

Ці люди здали кров та дали інтерв'ю, які можна побачити на подільських ресурсах. Бо Чорний свою акцію розрекламував.

Усе справа зроблена! Інфікована кров буде відправлена на передову - диверсант Чорний потирає руки! Він виконав завдання із російського центру!

За цю підлу акцію його чекає орден від церкви московського патріархату, нагорода від Головного Розвідувального Управління росії (ГРУ) та діжка варення і кошик печива особисто від путіна.

Нас же непокоїть байдужість посполитих, які бачили: хто разом з ними здає кров (ми живемо в маленькому місті і усіх, хто входить в групу ризика знаємо!) байдужість тих, хто бачив ці сюжети в інтернеті і не почав бити в усі дзвони та байдужість правоохоронних органів.

Подільчани, небезпека підстерігає кожного: кожен із вас завтра може опинитися в зоні АТО, не дай Боже бути пораненим, бо там вас вже чекає інфікована кров від Ігоря Чорного!

Чи раптом частину крові залишать для місцевого користування?

Ви і ваші діти у небезпеці!

Не будьте байдужими! Смерть російським диверсантам!

П.С. Раніш Котовські Партизани думали, що Чорний просто підлий мєнт, але після цієї акції ми впевнилися остаточно, що він російський диверсант! Падлюка, яка із мстивих мотивів воює проти власного народу і його армії!

Немає коментарів:

Дописати коментар