суботу, 3 грудня 2016 р.

Ми на фронті - в обороні, "поліцаї" за нашими спинами - у наступі!

Зам начальника поліції м.Подільськ Анатолій Конєвщинський, коли стояв попереду поліційного кордону і не пускав АТОшників на сесію міськради, не міг сформулювати підстав для своїх незаконних дій. Тому торочив і бубонів тільки один аргумент, як йому здавалося, у якості безвідмовного: "Спочатку підчинись поліцейському, а потім оскаржуй його дії".

Зрозуміти дикість, безглуздість і аморальність цього аргументу він не у спромозі і не бажає, трохи згодом я поясню чому.

Але спочатку поясню чому так не треба робити для тих, хто "не в бронепотязі".

Якби ми у 2013 році погодились на подібний підхід, якби ми тоді схилили голови перед незаконними діями "ментів", якби відступили, коли нас штурмував "Беркут", не було б ані Майдану, ані Революції Гідності, ані бруньок громадянського суспільства.

Не було б ані усвідомлення себе українцями для більшості населення країни, ані фантастичної добровольсько-волонтерскої єдності у відсічі окупанту.

Ми не схилили голови, ми дали відсіч незаконним діям правоохоронців, ми перемогли!


Коли влада дії незаконно народ має право діяти на власний розсуд, бо народ - це джерело влади. А влада - це лише тимчасова робота.

Для зашкарублого "мента" Конєвщинського це не зрозуміло. Тому він відправляв подільських (котовських) міліціонерів на Антимайдан, під загрозою звільнення! А на питання журналіста Ярошенка: "Куди хлопці їдуть?", знущально відповідав: "Ето екскурсія на футбольний матч".

Майдан, Революція, формування громадянського суспільства, яке контролює владу, руйнує синекуру Конєвщинського, який звик насолоджуватися своєю безкарністю, посадовим свавіллям, нехтуванням громадської думки, прав і свобод громадянина.

Як і Голодомор здійснювався не тільки вказівками зверху злочинних вождів, але й руками тих, хто із задоволенням забирав продукти у сусідів, так і нині "режим внутрішньої окупації" формується руками отаких Толіків Конєвщинських!

Країна має знати своїх "героїв"!

Від КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: незабаром ми презентуємо для наших читачів нову інтерактивну гру: "Подільські Толіки - повні ноліки! Хрестик - для ноліка!"

https://www.facebook.com/sasha.yangol

1 коментар: