понеділок, 12 грудня 2016 р.

КЕРІВНИЦТВО ОБЛАСНОЇ ПОЛІЦІЇ НАЛАШТОВАНЕ НА КОНСТРУКТИВНУ РОБОТУ (ФОТО, ВІДЕО)

У Подільську відбувся виїзний прийом начальника ГУНП в Одеській області генерала поліції третього рангу Дмитра Головіна.

Серед тих, хто записався на прийом до генерала - представники місцевого самоврядування, громадських організацій, підприємці, пенсіонери. Як з'ясувалося пізніше, в Подільськ на прийом приїхали навіть мешканці сусідніх районів: в ряді складних життєвих ситуацій у людей залишилася єдина надія - на допомогу головного поліцейського області. В силу цього приймається рішення збільшити часові рамки прийому, щоб вислухати якомога більшу кількість громадян.

Серед мешканців Подільська, які звернулися по допомогу до Дмитра Головіна - чимало людей, незадоволених ходом розслідування кримінальних проваджень, пов'язаних з ними або їхніми родичами. По кожній з таких заяв керівник обласної поліції уважно вивчив подані документи і дав відповідні розпорядження юристам і представнику обласного слідчого управління, також присутнім на прийомі.

Доручення підняти всі матеріали розслідувань і провести службову перевірку було дано і в зв'язку з низкою заяв одного з місцевих активістів.



Підробно про зустріч очільника Нацполіції Одеської області Дмитра Головіна з громадою Подільська читайте на сайті Нацполіції за посилкою:
https://od.npu.gov.ua/uk/publish/article/352513


Немає коментарів:

Дописати коментар