пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

Новий злочин Подільської поліції. Як подільські поліцейські-шахраї дурять своє одеське керівництво! (ВІДЕО)

На сайті Національної поліції Одеської області був розміщений матеріал від Подільського відділку поліції в Одеській області, де булла висловлена позиція Подільського відділку стосовно подій, що відбулися у Подільській міськраді 30 листопада 2016 року.

Стисло їх позиція виглядає так: "Мітингувальники на таку пропозицію не погодились, і вступили в словесну перепалку з правоохоронцями. В подальшому було знайдено порозуміння  між мітингувальниками та поліцією. Захід  завершився без порушень громадського порядку"

По-перше, порушення громадського порядку відбулося з боку поліції, і, конкретно, першого заступника Анатолія Конєвщинського, який злочинним, волюнтаристським чином завадив громадянам здіснити своє констутиційне право.

По-друге ніякого порозуміння не відбулося, а відбулося свавілля, нехтування правами громадян і злочин з боку Конєвщинського.

По-третє, Подільська поліція вчинила службовий підлог і злочин фальсифікувавши відео, яке вони надали на офіційний сайт обласної Нацполіції у якості доказу "порозуміння".

На цьому відео перший уривок із відео Подільської Нацполіції, а другий зробили АТОшники.

На першому відео Олександр Ярошенко (Янгол) каже, що не має претензій до поліцейських, які були змушені виконувати наказ, і відео обривається!

Тобто виходить, що Олександр Ярошенко (Янгол) не має претензій до усіх поліцейських.

Але на відео, яке зняли АТОшники, дуже добре чути, що Янгол каже, що не має претензій до рядових поліцейських, але має претензіїї до керівництва!


Отак, Подільське керівництво поліції хотіло відбілитися фальсифікуючи відеоматеріали.

Це не перший випадок, коли прес-служба Подільської поліції розміщає відверто брехливі, недостовірні матеріали на сайті Одеської Нацполіції.



4 коментарі:

  1. толян зек с отсрочкой пока не заберут ксиву

    ВідповістиВидалити
  2. откройте ютуб и вы увидите как человек на камеру подтвеждает о его избиении етим конюхом

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановний Анонім, киньте посилочку на відео. Цікаво глянути на те, про що ви кажете...

      Видалити