понеділок, 5 грудня 2016 р.

Злочинний шлях Анатолія Конєвщинського. Безкарність і вседозволенність розбестили "мєнта"

Історія з перешкоджанням АТОшникам потрапити на сесію Подільської міськради не перший випадок порушення прав і свобод громадян України у послужному списку заступника начальника Подільського відділку поліції Анатолія Конєвшинського.

Під час нападу на журналіста Олександра Ярошенка 11 березня 2016 року прибічниками депутата Миколи Скорика Анатолій Конєвщинський, який знаходився поряд, відмовився захищати закон і виконувати свої службові обов'язки, до чого закликав його журналіст Ярошенко. Він фактично сприяв нападу на журналіста і перешкоджанню роботі журналіста.

Прибічники Скорика намагалися розбити камеру журналіста, але злочинна бездіяльність Конєвщинського зафіксована.



Далі він перешкоджав заведенню на хуліганів карної справи, про що написав сайт "Детектор медиа":

"Ярошенко також стверджує, що заступник начальника поліції Анатолій Конєвщинський завадив складанню протоколу на місці події, огляду місця злочину та упізнання тих, хто напали на журналіста. «Бо не хотів псувати свято колишнім "регіоналам", а нині "Опоблоківцям". Він заявив слідчому: я знаю нападників, йдіть складайте протокол, я потім тобі скажу, хто ці люди. Не будемо заважати заходу. Хоча у цій залі тоді мали бути проведені слідчі дії. Усі з нападників були там присутні», - заявляє журналіст.



https://www.facebook.com/sasha.yangol

http://detector.media/community/article/113513/2016-03-14-zhurnalist-z-kotovska-zayavlyae-shcho-politsiya-nadala-nepravdivu-informatsiyu-shchodo-pereshkodzhannya-iogo-diyalnosti/

1 коментар:

  1. Саме так безкарність та вседозволеність так і пре з цього мета,але в цьому винні самі мешканці міста, які продовжують ковтати свавілля та порушення закону цим працівником поліції.Замість того щоб звертатися з заявами до вищестоящих гілок влади, вони продовжують вірити місцевій поліції на чолі з Конєвщинським.Несправедливо покарані люди,обдерті та обдурені-вставайте! Свавіллю Конєвщинського відпір давайте!!

    ВідповістиВидалити